Valgfag

Nedenstående oversigt er blot eksempler på de valgfag, vi udbyder. Valgfagene vælges om foråret, hvor vi sender en komplet valgfagsliste til vores kommende elever.
Face-off
Vi kommer til at arbejde med forskellige bevægelsesformer, prøver at sammensætte springkombinationer i andre miljøer end du er vant til.
Fitness for piger
Styrke, smidighed og sved på panden! Kunne du godt tænke dig at prøve forskellige træningsformer inden for fitness?
Foto
Faget for den spirende reportagefotograf, reklamefotograf eller kunstfotograf.
Fransk for begyndere
Begynderfransk er en introduktion til det franske sprog og den franske kultur.
Grand Prix Gymnastik
Vi arbejder med en holdserie frem mod at deltage i det rytmiske efterskole DM i foråret, hvor den tekniske udførelse samt kunstnerisk udtryk er i fokus.
Guitar
Har du altid drømt om at sidde omkring bålet og spille og synge til fællessang? Så er dette valgfaget for dig.
Historiske pletskud
Er du historisk interesseret, er dette fag et must for dig. Valgfaget tager til hvert forløb udgangspunkt i et billede eller maleri, hvorfra vi drøfter verdens- og danmarkshistorien.
Indefodbold for drenge
Vi vil inspirere hinanden via legen med bolden, i en sådan grad, at lysten og motivationen til spillet øges markant.
International Outlook
I valgfaget International Outlook arbejder vi med at udforske verdenen omkring os, bl.a. ved at arbejde med forskellige projekter og arbejde med projekter som “mad fra andre” lande og kontakt til andre kulturer.
Journalistik og medier
Journalistik og medier er faget, hvor du kan prøve dig selv af og få et indblik i, hvordan medierne virker.
Kost og kulinariske oplevelser
Har du lyst til at lære eller blive bedre til at lave mad sammen med dine venner? - Så er "Kost og kulinariske oplevelser” lige noget for dig!
Kreativt værksted
BGI har det fedeste kreative lokale, som danner den flotteste ramme omkring faget Kreativt værksted.
Lektiehjælp
På BGI er der fuld fart på idrætten, men det boglige tager vi lige så seriøst. Derfor møder du også lektier i de forskellige fag. I lektiehjælp får du hjælp til at få styr på lektierne.
Livsoplysning
Livsoplysning er et fag, hvor du kan blive klogere på dig selv, andre, samspillet mellem mennesker samt den verden og det samfund, der omgiver dig.
Massage/mindfulness for piger
Forkæl dig selv og din krop. I dette fag er det kroppens fysiske og psykiske velbefindende som sættes i fokus.
Matematik Xtra
Synes du matematikkens veje er svære? Har du svært ved at forstå dine hjemmeopgaver? Så skulle du overveje at vælge matematikXtra.
Musik – jam session
Kan du spille guitar, bas, klaver, trommer eller synger du, er dette valgfag helt sikkert noget for dig. Vi skal spille en masse fed pop og rock.
Rulleski – Ski uden sne
Du vil gennem både leg og seriøs teknisk og fysisk træning lære at mestre et par ski med hjul under og på den måde forbedre din fysik, så du bliver bedre rustet til dine andre sportslige udfoldelser.
Skak
Hvis du har lyst til at prøve at lære reglerne og at spille skak, er dette valgfag måske noget for dig.
Slagbold
Med legen og glæden i centrum vil du stifte bekendtskab med mange forskellige kendte og mindre kendte boldspil. Vi berører primært slagboldspil som skumtennis, badminton, cricket samt softball.
Spansk for begyndere
Begynderspansk er en introduktion til det spanske sprog og den spanske kultur.
Spinning
Spinning er faget for dig, der ønsker at forbedre din kondition på en sjov og effektiv måde. I denne træningsform, hvor intervallerne er varierede med korte og lange pas, træner vi til fede beats.
Styrketræning for drenge
Styrketræningen vil have fokus på både individuel- og holdtræning, hvor du træner med din egen krop og lærer den bedre at kende.
To ret og to vrang
Er du med på den nyeste trend, og har du lyst til at sidde stille, rolig og afslappet og fordybe dig i dit strikketøj? Så har du muligheden for at strikke.
Tysk Xtra
I TyskXtra arbejder vi med grammatik, udtale og udvidelse af ordforråd ved hjælp af blandt andet skriftlige og mundtlige øvelser, film, quizzer, lege og andre typer af aktiviteter.
Unge Forskere: Har du en forsker i maven?
Kunne du tænke dig at vise dine naturfaglige skills frem samt dyste med andre unge forskerspirer fra hele landet? Så er valgfaget ”Unge forskere” noget for dig.
Volleyball
Få en ny oplevelse af hvad volleyball er. Har du oplevet volley som et spil, der er meget stillestående, og hvor man stort set aldrig rører bolden? Du er formentlig ikke den eneste.
Amerikansk fodbold
Med Amerikansk Football som valgfag har du muligheden for at prøve en af USA’s største sportsgrene. Her vil du opleve en spændende blanding af taktik, fysik og psyke samlet i én sport.
Basketball
Kan du dunke? Eller lave flotte 3-points scoringer? Helt OK hvis du kan, men det er bestemt ikke en selvfølge, for i valgfaget basketball handler det om lysten og glæden.
Crossfit
Til dem, der ønsker at blive stærkere, smidigere og mere eksplosive er CrossFit det perfekte fag
Danse-/rytmeNØRD
Dette valgfag er tiltænkt dig, som gerne vil noget mere med gymnastik og dans. Vi vil arbejde med forskellige former for teknik inden for både gymnastik og dans, således du kan blive den bedst alsidige bevæger.
Dansk som 2. sprog
Fagets formål er, at eleverne får trænet og øvet deres danske sprog såvel mundtligt som skriftligt
Drama
Er der en lille skuespiller gemt i dig – eller vil du gerne lære at komme længere ud over scenekanten? Så er drama noget for dig!
Engelsk Xtra
EngelskXtra er faget, hvor du får hjælp til at forbedre dit skriftlige arbejde og øve dig i at tale, lytte og læse engelsk.
E-sport
E-sport er til dig, der elsker at spille computerspil og mødes med andre, der brænder for det samme.