Ture til udlandet

Udlandsture med BGI akademiet

I september tager alle på udenlandstur. 3 fællesgrupper rejser til Frankrig og 3 fællesgrupper drager til Tjekkiet. Derudover er der en fælles skitur i januar, hvor alle elever flytter på skihotel i Østrig.

Det kan du alt sammen læse meget mere om lige her.

 

Tur til Ardéche i september

Prøv lige at forestille dig, at du tager med på tur til Sydfrankrig. Og at du og alle dine venner og veninder bor på en campingplads i det naturskønne område ved Rhône-floden.

Forestil dig også, at I sejler i kano på bifloden Ardéche. At I vandrer i smukke drypstenshuler, tager på vandreture – og kigger nærmere på kulturen i den gamle by Avignon.

Du kan lige så godt vænne dig til tanken – for du skal med.

Og så har vi ikke engang nævnt den lune sydfranske septembersol.

Du skal acceptere marketing-cookies for at se dette indhold. Klik her for at ændre dine cookie-valg.
Turen til Tjekkiet i september
Som du hurtigt opdager, er vi mange mennesker her på BGI akademiet.
Derfor er det godt lige at blive rystet sammen og lære hinanden at kende.
Så i starten af september smækker vi døren bag os, forlader Hornsyld og Danmark – og smutter på en fed tur til udlandet.
Vi flytter ind på pensionatet Hotel Fit Fun – som ligger på en bjergside i udkanten af byen Harrachov. Vent til du ser udsigten deroppefra – det er fantastisk at kigge ned over bjergene og dalene i området.
Du får fire dage med rappelling, klatring, giant swing, sommer-bobslæde, hiking, mountainbike, offroad scooter, rope park, en dag i Prag og en masse andre spændende ting.

 

Tur til Østrig i januar:

Gør dig klar til skitur i Axamer-Lizum i Østrig. Er du en supercool Ski Hero? Eller har du aldrig stået på et par ski før? Don’t worry. Du får masser af muligheder for at folde skitalentet ud – ligegyldigt hvilket niveau du starter på. Ned skal du nok komme …

Men hvorfor nøjes med at have det sjovt og hyggeligt ude på bjergsidernes skrå pister? Tit har vi det mindst lige så skægt inde på det store skisportshotel, vi bor på. Hver aften samles vi for at høre om hinandens oplevelser.

Se også