Fællesgymnastik på BGI akademiet

Styrk din fysik – og dyrk dine venner på tværs af linjerne

Fællesgymnastik er obligatorisk for alle på BGI akademiet. Alt afhængig af hvilken linje du er på, og dermed hvilket akademi du tilhører, er der forskel på hvordan, hvornår og hvor meget fællesgymnastik, du skal have. På siden her kan du læse mere om, hvad der gælder for dig.

Du skal acceptere marketing-cookies for at se dette indhold. Klik her for at ændre dine cookie-valg.

Hvordan får man individuel fysisk styrke til at smelte sammen med tæt fællesskab med masser af piger og drenge – på tværs af forskellige idrætslinjer?

Prøv med fællesgymnastik.

Når du starter på efterskolen BGI akademiet, opdager du hurtigt, hvorfor fællesgymnastikken bliver central i din samlede efterskoleoplevelse, både ift. venskaber, sociale kompetencer og dine evner inden for din sport. Tjek herunder, hvad du kan se frem til, uanset om du hører til på Sportsakademiet eller Gymnastikakademiet.

 

Nyd fordelene ved fællesgymnastik på Sportsakademiet

Du bliver en del af Sportsakademiet, hvis din idrætslinje er amerikansk fodbold, basketball, cykling, fitness, fodbold eller håndbold.

Mange af jer på disse linjer har som regel ikke dyrket gymnastik før – så fællesgymnastikken starter fra scratch, og trænerne arbejder jer i fællesskab op i niveau. Uden stress. Men allerede efter få uger mærker du, at forskellige bevægelser, teknikker eller øvelser i din egen sport pludselig er lettere at udføre. Din generelle udholdenhed, styrke og balance forbedres hurtigt.

Du har fællesgymnastik to gange 80 minutter om ugen, så du bliver snart tæt med elever fra de andre linjer på Sportsakademiet. Og i marts måned deltager du i 5-8 gymnastikopvisninger med alle dine nye venner.

Boost din sport med fællesgymnastik på Gymnastikakademiet

Du bliver en del af Gymnastikakademiet, hvis din idrætslinje er dans, parkour, rytme, ski, spring, snowboard, sports acrobatik eller spring-fodbold. Hér har mange i forvejen erfaring fra gymnastikkens verden.

Uanset hvilken af idrætslinjerne du har valgt, giver fællesgymnastikken dig et ekstra løft – ift. smidighed, koordination, balance, styrke, kondition og almindelig gymnastisk grundtræning.

Tre gange 80 minutter om ugen har du fællesgymnastik på Gymnastikakademiet – så når I kommer til marts måned, er du i topform og helt klar til at deltage i de cirka 25 opvisninger, du og dine kammerater rejser rundt i landet med.

Se indholdsplan for Fællesgymnastik her

Se også