Fit for
fitness

Fitness (for piger)

På fitnesslinjen på BGI akademiet får du hver uge flere timers træning med kick-boxing, hilow, crossfit, funk, step, cirkeltræning og meget andet. Desuden får du en uddannelse som fitnessholdtræner og muligheden for at deltage i store opvisninger og tage med på udlandsture.
Du skal acceptere marketing-cookies for at se dette indhold. Klik her for at ændre dine cookie-valg.
“ Det store fællesskab på linjen – og den følelse jeg har efter træning – er det fedeste for mig. Følelsen af at have givet ALT, at have sved på panden, at være øm i musklerne og meget træt ... og så alligevel have virkelig meget energi, selv om jeg lige har brugt en masse, er simpelthen fantastisk. Jeg er kommet i væsentlig bedre form – og er blevet en meget bedre og stærkere løber, siden jeg begyndte på fitnesslinjen. På linjen løber vi en del, men vi laver også vægttræning, body pump, step, spinning, crossfit, HIIT og træner udendørs om sommeren. Linjeweekenderne vil jeg aldrig glemme: Vi hygger f.eks. fredag aften og bruger en hel lørdag på et fitnessevent i Vejle. Vi har et super godt sammenhold på linjen. Fællesskabet er det, som har overrasket mig allermest; hvor godt vi taler med hinanden og bare nyder hinandens selskab. ”
Annbritt Koed, tidligere elev på fitnesslinjen
Annbritt Koed
“ Jeg synes det er mega fedt, at vi oplever forskellige stilarter inden for fitness. Det jeg bedst kan lide, er at løfte lidt tungere vægte, fordi det er lidt mere udfordrende, og man kan se sin progression over længere tid... ”
Caroline Stokholm, Elev på fitnesslinjen
Caroline Stokholm

Vores hverdag

Selv om vi ikke har mødt dig endnu, vover vi en påstand: Du passer allerede perfekt til fitness-linjen.
$slideimage['alt']
$slideimage['alt']
$slideimage['alt']
$slideimage['alt']
Laila Melgaard Rasmussen

Laila Melgaard Rasmussen

Lærer
Jukka Kleinnibelink Rysgaard

Jukka Kleinnibelink Rysgaard

Lærer
Laura Dyrberg Kejser

Laura Dyrberg Kejser

Lærer

Er fitness på BGI akademiet også noget for dig?

Går du med tanker om fitness på efterskole, spekulerer du nok også på, om du er klar til så mange seje, individuelle sportsgrene i én. Du tænker måske på, hvordan det bliver at booste dit samlede fitness-level inden for puls, styrke, body & mind og personlig udvikling – mens du også mærker kammeratskabet med de andre piger på linjen vokse i styrke og nærhed. Så tjek beskrivelser, spørgsmål og svar om fitnesslinjen herunder – og se, om du også skal med.
Hvor god form skal jeg være i for at starte på fitnesslinjen?

Lad os lave en test: Hvordan er din form lige nu?

Ikke i form, i nogenlunde okay-form – eller i dit livs bedste form?

Godt … du har nu bestået dén del ift. fitnesslinjen, uanset dit udgangspunkt: Din glæde og motivation er nemlig det vigtigste, ikke hvor god du er – for BGI er en efterskole for breddeidrætten, der samtidig udfordrer eliten.

Din træning på fitnesslinjen består af holdtræning, hvor hver elev bliver coachet individuelt. Det tætte venskab med de andre atleter og jeres instruktører – samt fællesgymnastikken med resten af BGI akademiet – gør det både sjovt og ekstra opmuntrende at knokle sig igennem fitnesslinjens mange spændende specialområder.

Hvordan bliver det at gå på fitnesslinjen?

Du er faktisk selv den bedste til at svare på dét – så tænk over, hvad du siger til timevis af vild sportslig variation uge efter uge et helt efterskoleår; nærmest fri adgang til faciliteter som fx 35 meter fasttrack, store løsskumsgrave, syv nedsænkede trampoliner og verdens største parkouranlæg.

Er du stadig i tvivl … får du her lidt flere fikspunkter om dit liv på fitnesslinjen:

1: Intens og varieret fitness 3 gange om ugen plus fællesgymnastik med resten af efterskolen
2: “Efterskoleuddannelse i Fitness” – og opdateret viden om fysiologi og anatomi
3: Målrettet seriøs holdtræning med individuel coaching
4: Opvisninger – sammen med flere andre linjer fra BGI

… og et helt år med, fight, ThaiBo, spinning, mindfullness, cirkeltræning, konditions- og styrketræning, yoga, funk, pilates, dancefit, boksning, crossfit, HIIT, tabata, kettlebell, TRX og løb.

Får jeg gode instruktører på fitnesslinjen?

Som nævnt træner du sammen med de andre på fitnesslinjen, samtidig med at trænerne vejleder og coacher dig forhold til dine personlige mål i træningens mange aspekter– det styrker nemlig dine både dine personlige kompetencer samt jeres fællesskab.

Dine instruktører spiller derfor en vigtig rolle.

Så hvordan er de så …?

”Du skal vælge fitness på BGI, fordi vi har en del forskellige redskaber og vi laver meget varierede øvelser – og sidst men ikke mindst, fordi vi har rigtig gode instruktører, som virkelig er engagerede i os – de giver sig alle 100 procent til hver træning. Det er super motiverende for os elever: Vi får lyst til at gøre vores absolut bedste hver eneste gang, vi slacker den bestemt ikke. Vores trænere har selv prøvet mange forskellige ting og de har alle specialiseret sig gennem masser af kurser. De er rigtig gode til det, de underviser i – og jeg er positivt overrasket over, hvor stor variation der er i det, vi laver på fitnesslinjen.”

Hvilke andre linjer kan fitness kombineres med?

Fitness kan kombineres med ski (for piger), snowboard (for piger) eller lifeskills (for piger)

Hvor finder jeg en indholdsplan for fitnesslinjen?

Den finder du lige her.

FØLG BGI-LIVET PÅ INSTAGRAM

Mærk stemningen, og lær os at kende på vores hovedkonto @bgiakademiet og på egen Instagram-profil @bgifitness

Se også