Ledige stillinger

Passer du ind i en af vores ledige stillinger? Vi opdaterer løbende siden med ledige stillinger på BGI akademiet. Tjek dine muligheder i nedenstående!

BGI jobbank – din mulighed for at komme foran i ansøgningskøen

Hvert år åbner vi i en periode vores jobbank, hvilket giver dig mulighed for at komme foran i jobkøen. Hold øje med vores hjemmeside, hvor vi laver en nyhed, når jobbanken er åben for ansøgninger. 

Hvilke fordele får du af at lægge din ansøgning i BGI’s jobbank?

På mange skoler betyder forår og sommer, at der kommer udskiftninger i lærerstaben: Én flytter med partneren til en anden by, én skifter karrierespor og én anden går på barsel. BGI akademiet er ingen undtagelse. Og hvem ved, måske sidder du selv i en lignende situation og overvejer et jobskifte – eller måske er du nyuddannet og på udkig efter dit første job?

Med 600+ elever er BGI akademiet så stor en organisation, at der løbende opstår nye uventede jobmuligheder her. Så hvorfor ikke lægge billet ind allerede nu, så vi kan kontakte dig, hvis der skulle opstå et job, der er liiige dig?

BGI jobbank er et forholdsvist nyt initiativ og tanken er, at vi leder efter den rette kandidat i jobbanken, før vi slår stillingen op andre steder. Det giver dig altså en perfekt mulighed for at komme forrest i jobkøen.

Er der nogle krav til dig og din baggrund?

Hvis du vil efterskolelivet, kan der være plads til dig, uanset om du har en usædvanlig baggrund, en skæv fagkombination, er selvlært eller læreruddannet.

Lad os høre lidt om dig

F.eks:

  • Hvorfor ser du dig selv som efterskolelærer på vores efterskole?
  • Hvad giver det dig at involvere dig i vores elevers begejstring, bekymringer og drømme – evt. også som deres huslærer i den frie tid?
  • Hvorfor glæder du dig til 360-graders-opgaveløsninger og en varieret hverdag med både sjov og seriøsitet?

Fortæl os om dit drømmescenarie og din motivation: Hvilke fag drømmer du om at undervise i? Har du ’kun’ boglige fag eller et eller flere idrætsfag? Eller drømmer du om en kombination af begge? (Alle tre varianter lyder godt for os). Hvor har du tidligere undervist eller trænet (skoler, foreninger, klubber) – og på hvilket niveau? Og hvad driver dig i det hele taget?

Forskelle gør os nysgerrige – og klogere, så tøv ikke med at sende din ansøgning vores vej. Tjek vores hjemmeside for detaljer om alle vores fag og idrætslinjer.

BGI akademiet tiltrækker fantastiske mennesker fra hele DK med vidt forskellige baggrunde og interesser. Det giver et livsbekræftende og jantelovs-fornægtende gåpåmod, som blandt andet slås fast i vores slogan – vi gør det sgu.

GØR DU OGSÅ?
Så send cv og ansøgning til vores jobbank, næste gang den åbner. Hold øje med forsiden på hjemmesiden og vores sociale medier for at se næste åbning.

Vi gemmer din ansøgning i 4 måneder (efter gældende lovgivning). Efter de 4 måneder, er du velkommen til at gensende din ansøgning.

Se også