Scor mål
og venskaber

Håndbold

Kast dig over håndbold på efterskolen BGI akademiet. Få et år med håndboldtræning på netop dit niveau tre gange om ugen. Lær at træffe de rigtige beslutninger i kamp; få niveauinddelt træning; deltag i kampe og turneringer; sæt turbo på dit tekniske niveau og din spilforståelse; deltag i hyggelige håndboldweekender med vennerne fra håndboldlinjen.
Du skal acceptere marketing-cookies for at se dette indhold. Klik her for at ændre dine cookie-valg.
“ Der er et godt træningsmiljø og en fin balance mellem holdtræning og individuel træning. Trænerne bærer en god stemning ind på linjen. Det har været fundamentet for en god udvikling af mig som spiller og person. Som håndboldspiller har jeg fået en større tillid til det, jeg kan, og jeg har fået en større forståelse for, hvordan jeg kan tackle spillet, også når jeg møder modgang. Jeg har haft flere udviklende samtaler med trænerne. Det har bl.a. gjort mig opmærksom på mine styrker, men også hvad jeg skal arbejde på. ”
Simon Skovhus Jensen, tidligere elev på håndboldlinjen med til valgt talenttræning
Simon Skovhus Jensen
“ Mit bedste råd til kommende elever er, at man skal være åben overfor både holdkammerater og trænere, hygge sig og gøre sit allerbedste... ”
William Jensen, Elev på håndboldlinjen
William Jensen

Vores hverdag

Selv om vi ikke har mødt dig endnu, vover vi en påstand: Du passer allerede perfekt til håndboldlinjen.
$slideimage['alt']
$slideimage['alt']
$slideimage['alt']
$slideimage['alt']
$slideimage['alt']
$slideimage['alt']
Amalie Carlsson Bojesen

Amalie Carlsson Bojesen

Lærer
Anders Bøtcher

Anders Bøtcher

Lærer
Tobias Grau Møller

Tobias Grau Møller

Lærer
Søren Vestergaard

Søren Vestergaard

Lærer
Sofie Lund Nielsen

Sofie Lund Nielsen

Lærer
Marie Holk Jensen

Marie Holk Jensen

Lærer

Er håndbold på BGI mon noget for dig?

Lad os tjekke, om håndboldlinjen passer til dig – som spiller og person. Tit spørger kommende elever til niveauet på linjen, hvis de fx selv har spillet i otte-ti år – eller måske aldrig har spillet, men pludselig har fået lyst til det. Eller de spørger til hjemmeklubben: Kan de få fri til fortsat at spille kampe dér? Og hvordan er ambitionsniveauet, kammeratskabet på linjen, faciliteterne og turneringerne? Genkender du de overvejelser? Så læs videre – vi har samlet svarene til dig.
Hvor god skal jeg være for at gå på håndboldlinjen?

Der er plads til alle på BGI akademiets håndboldlinje. Træningen er niveauopdelt, så du bliver udfordret uanset om du spiller på elite- eller bredde-niveau. Du har desuden mulighed for at få talenttræning. Din begejstring og dit personlige drive ift. håndbold er det allervigtigste – så hvis du føler en grundlæggende glæde ved at spille håndbold, passer du perfekt på linjen.

Håndboldtræningen foregår både i fællesskab for hele linjen og underinddelt i niveauer, så du altid bliver udfordret på dit nuværende niveau, og kan udvikle dig i løbet af året.

Hvilke oplevelser får jeg på linjen?

Se frem til et stærkt mix af målrettet håndboldtræning, udfordrende og lærerige turneringer – og masser af sjov og fælleshygge med dine nye venner på håndboldlinjen.

Glæd dig bl.a. til det her:

1: Træn håndbold tre gange om ugen* – og lær at blive en stærk, selvtænkende og selvstændig spiller
2: Sæt fokus på din egen individuelle udvikling i tæt dialog med trænerne
3: Lad dig udfordre i vores 2 haller
4: Kæmp mod andre håndboldhold
5: Deltag i sjove ryste-sammen-håndboldweekender og linjeture, hvor vi dyrker fællesskabet, håndbolden og venskaberne på linjen.
6: Konkurrer mod andre håndboldlinjer i DM for efterskoler

Og få (næsten) fri adgang til alle faciliteter på efterskolen BGI akademiet; fra styrketræningscenter til trampoliner og håndboldhaller – også om aftenen og når du har fri.

Tal også med dine trænere om muligheden for at tage DHF’s dommeruddannelse og DHF’s børnetræneruddannelse.

(*Følger du talenttræningen på håndboldlinjen, træner du fem gange om ugen)

Hvordan bliver min træning?

Håndboldtræningen er bygget alsidigt op, så du både får individuel teknisk, taktisk og pladsspecifik træning. Du får niveauopdelt holdtræning med fokus på udvikling af dit nuværende niveau. Derudover er der selvfølgelig også plads til masser af hygge, sjov og alternative træninger på tværs af alle niveauer på linjen.

Udover de 3 ugentlige træningspas tilbydes også 2 ugentlige talenttræninger.

Er der træning til målvogtere?

Ja – udover den almindelige linjetræning bliver du også tilbudt målrettet målvogtertræning, hvis du er målvogter. I målvogtertræningen arbejder du med blandt andet bevægelse, smidighed, koordination, eksplosivitet og spilforståelse både med og uden bold.

Hvordan er mine trænere – og hvad betyder det for mig?

Du får løbende en personlig snak med håndboldtrænerne – og deres råd og vurdering af dine aktuelle udviklingsmuligheder. Men tag ikke fejl – trænerne lytter også seriøst til dig og dine ændringsforslag:

“Alle vores håndboldtrænere kan spille aktivt inde på banen – hvilket er en fordel, for så kan de nemlig lettere guide os konkret. Det er vildt let at tale med dem og f.eks. komme med forslag til, hvordan tingene evt. kunne gøres anderledes. Trænerne lytter meget – hvis man f.eks. ønsker at spille en ny position, får man ofte lov til det.”

Hvilke andre linjer kan håndbold kombineres med?

Håndbold kan kombineres med ski, snowboard eller lifeskills (for piger). Det er desuden muligt at vælge talent-træning.

Kan jeg få talenttræning på håndboldlinjen?

Ja, det kan du. Du kan læse meget mere om talenttræning her.

Hvor finder jeg en indholdsplan for håndboldlinjen?

Den finder du lige her.

FØLG BGI-LIVET PÅ INSTAGRAM

Mærk stemningen, og lær os at kende på vores hovedkonto @bgiakademiet og på egen Instagram-profil @bgihaandboldlinjen

Se også