Start fodboldfesten
på dit eget niveau

Fodbold

Træn målrettet fodbold tre gange om ugen et helt år på BGI akademiet – på et af de niveauinddelte hold, få nye fodboldglade venner – og spil kampe i Skoleligaen, til DM og i pokalturneringer for efterskoler.
Du skal acceptere marketing-cookies for at se dette indhold. Klik her for at ændre dine cookie-valg.
“ Man skal vælge BGI akademiet, fordi det er en stor efterskole, så der er mange piger og drenge, som spiller fodbold – man er sikker på at komme på et hold, der passer til ens niveau fordi der er 3 hold, som har hver sin træner. Trænerne er vildt rare og super gode til at både at se og sige hvad man skal gøre bedre og til at tage hånd om en, hvis man fx er skadet. Selv om vi er mange, ser trænerne den enkelte spiller – og hvis man har ambitioner om at spille på et højere niveau, er der talenttræning to gange om ugen for både piger og drenge (så træner man i alt fem gange om ugen). Det er fedt at der både er noget for dem, der bare hygger sig og dem, der vil noget med fodbolden. ”
Sophie Nielsen Trampe 16 år, elev på fodboldlinjen
Sophie Nielsen Trampe
“ På fodboldlinjen er der plads til at have det sjovt, men der er også plads til at forbedre sig som fodboldspiller... ”
Heidi Nattestad, Elev på fodboldlinjen
Heidi Nattestad

Vores hverdag

Selv om vi ikke har mødt dig endnu, vover vi en påstand: Du passer allerede perfekt til fodboldlinjen.
$slideimage['alt']
$slideimage['alt']
$slideimage['alt']
$slideimage['alt']
Daniel Flyger

Daniel Flyger

Lærer
Kasper Søndergaard

Kasper Søndergaard

Lærer
Søren Juul

Søren Juul

Lærer
Martin Kjær Smedegaard

Martin Kjær Smedegaard

Lærer
Jeppe Sand

Jeppe Sand

Lærer
Mark Maaberg

Mark Maaberg

Lærer
Martin Moos Hansen

Martin Moos Hansen

Afdelingsleder for Sportsakademiet
Martin Møller Kristensen

Martin Møller Kristensen

Lærer og Kursuskoordinator
Louise Lindeskov Rasmussen

Louise Lindeskov Rasmussen

Lærer

Er fodbold på BGI akademiet noget for dig?

Måske har du hørt, at både pigerne og drengene på efterskolen BGI akademiets fodboldlinje jævnligt vinder de mesterskaber, de stiller op i … og nu spekulerer du muligvis på, om dit eget fodboldniveau matcher dét? Eller måske spiller du allerede fodbold på højt niveau – og er usikker på, om du stadig kan få fri til at spille kampe for din hjemmeklub, hvis du begynder på fodboldlinjen? Eller noget tredje? Ingen panik: Spark blikket videre til alle svarene herunder …
Hvor god skal jeg være for at starte på fodboldlinjen?

Godt nok tilbyder vi talenttræning på topniveau til elitefodboldspillere … men var du klar over, at BGI akademiet grundlæggende er en efterskole for breddeidrætten – og at fodboldlinjen for det meste laver opdelt træning på tre niveauer, så alle kan være med og blive udfordret?

Så hvis blot du er bidt af en gal fodbold, er du som skabt til fodboldlinjen – din glæde ved spillet er nemlig det afgørende hér.

Hvilke oplevelser får jeg på fodboldlinjen?

Snør støvlerne, for når du starter på fodboldlinjen, går det stærkt – med fast træning mindst tre gange om ugen plus diverse kampe og mesterskaber.

Erfaringen viser, at I hurtigt får et supertæt forhold til hinanden på linjen – og I kan fx glæde jer til det her:

1: Deltag i Skoleligaen og DM – og i fodboldweekender samt pokalturneringer for efterskoler
2: Træn koordination, fysisk mod og vindermentalitet
3: Trim din teknik og taktik – og oplev fordelene ved at blive en selvtænkende spiller på banen
4: Lad dig udfordre i vores to Goal Stations med boldkanon, intelligent lys-træning, interaktiv sparkevæg, rebounders, Goal Target og meget mere
5: Mulighed for selv at begynde din træneruddannelse
6: Få fri til at spille kamp for din hjemmeklub (eller landsholdet), mens du går på linjen

Hvad lærer jeg ellers på fodboldlinjen?

Uanset hvilket niveau, du spiller på, styrker dine trænere både dit holdspil og dine personlige fodboldfærdigheder – bl.a. via din egen individuelle udviklingsplan – fx inden for sparketeknik, spilintelligens, pasninger og afslutninger på mål.

Disciplin og fokus er vigtigt, men du skal ikke gøre tingene, fordi trænerne siger det, men fordi du, fx i en kamp, selv analyserer og overvejer situationen – fordi du selv tænker og mærker efter og træffer de rigtige valg.

Hvilke andre linjer kan fodbold kombineres med?

Fodbold kan kombineres med ski (for piger), snowboard (for piger) eller lifeskills (for piger). Det er desuden muligt at vælge talent-træning (både drenge og piger)

Kan jeg få talenttræning på fodboldlinjen?

Ja, det kan du. Du kan læse meget mere om talenttræning her.

Hvor finder jeg en indholdsplan for fodboldlinjen?

Den finder du lige her.

FØLG BGI-LIVET PÅ INSTAGRAM

Mærk stemningen, og lær os at kende på vores egne Instagram-profiler @bgi.fodboldpiger og @bgi_fodbolddrenge2223 @bgiakademiet

Se også