Besøgsdage

Overvejer du efterskole? Så er vores besøgsdage og åbent hus arrangementer den perfekte måde at blive klogere på, om BGI akademiet er den rigtige efterskole for dig.

Tid og sted

21
apr

Besøgsdag søndag den 21. april kl. 11.00

Besøgsdag på BGI akademiet.

04
maj

Besøgsdag lørdag den 4. maj kl. 11.00

Besøgsdag på BGI akademiet.

Tilmeld
Tilmeld
14
maj

Besøgsdag tirsdag den 14. maj kl. 17.30

Besøgsdag på BGI akademiet.

Tilmeld
Tilmeld
02
jun

Besøgsdag søndag den 2. juni kl. 11.00

Besøgsdag på BGI akademiet.

Tilmeld
Tilmeld
11
jun

Besøgsdag tirsdag den 11. juni kl. 17.30

Besøgsdag på BGI akademiet.

Tilmeld
Tilmeld

Hvad kan du opleve til besøgsdag?

En besøgsdag varer ca. halvanden time. Her får du en rundvisning af en eller flere af vores nuværende elever og en orientering fra en af skolelederne om dagligdagen, de forskellige undervisningstilbud og skolens holdninger. Du kan stille spørgsmål om efterskolelivet, idrætslinjerne, den boglige undervisning og alle de fede oplevelser du får med dig, når du vælger et år på efterskole hos os. Udover en rundvisning kan du høre vores leder fortælle mere om skolen.Hvis du husker at skrive til os, hvilken linje du er interesseret i, når du tilmelder dig, gør vi alt, hvad vi kan, for at du får en rundvisning af elever, der går på den linje, som du gerne vil høre mere om.

Tilmeld dig en besøgsdag ved at finde den dato, du er interesseret i og udfylde tilmeldingsformularen på siden.

 

Vi skal opleves

Vi har en ganske særlig BGI-stemning, som skal opleves. Det er der rig mulighed for på vores besøgsdage og åbent hus arrangementer. Her kan du teste, om BGI akademiet er den rette efterskole for dig.

Se også