Virtuel rundvisning

Velkommen til vores virtuelle rundvisning på BGI akademiet. Du kan navigerer rundt på (næsten) alle skolens indendørs arealer. Vælg hvilken rundvisning du vil se nærmere på herunder.

Velkommen til virtuel rundvisning på BGI akademiet. På siden her finder du 3 indgange til rundvisning på BGI akademiet. Rigtig god tur.

Klik på de små knappenåle du møder på din vej og lær mere om vores efterskole. Du finder både video og tekst, der fortæller om BGI akademiet, og de steder, du bevæger dig rundt. Du navigerer rundt ved hjælp af piletasterne eller ved at klikke i visningen i den retning, du ønsker at gå. Hvis du trykker på den lille pil i venstre hjørne får du en række highlights op, hvor du kan skyde genvej til en række forskellige faciliteter og steder på BGI.

Samlebåndet

Denne rundvisning begynder på samlebåndet, hvorfra du kan gå videre til vores haller, foredragssal, tilsyn, spisesal, køkken og højhus (for bare at nævne nogle af de steder, du finder på din vej). I højhuset kan du desuden besøge to elevhuse; Yggdrasil og Trudvang.

Undervisningsbygningen

Klik dig rundt i vores undervisningsbygning i rundvisningen her.

Husrundvisning – Vimur

I rundvisningen her kan du gå på opdagelse i noget af huset, Vimur. Du finder også to huse i rundvisningen, der begynder på samlebåndet. Her skal du gå op i højhuset for at besøge Yggdrasil og Trudvang.

Se også