Guitar

Har du altid drømt om at sidde omkring bålet og spille og synge til fællessang? Så er dette valgfaget for dig. Du vil lære grundlæggende metoder til at komme i gang på guitaren. Akkorder, tabulatur, rytmer og fingerspil. Vi vil spille populærmusik som: Kim Larsen, Justin Bieber, Green Day, Rasmus Seebach, etc. Undervisningen vil foregå på små hold inddelt efter niveau. BGI råder over et antal akustiske guitarer. Har du selv en guitar vil du med fordel kunne benytte denne, på vejen mod at blive en dygtig guitarist. For resten – for at blive guitarist, skal man øve sig….!!

Indholdsplan for Guitar

Formål

Fagets formål er at give eleverne mulighed for at udtrykke sig via musik, helt specifikt ved hjælp af guitaren.

Formålet er desuden at give eleverne et overblik over basal musikteori.

Indhold og tilrettelæggelse

I timerne arbejdes der altid med en guitar i hånden. Vi arbejder med den grundlæggende musikteori, med basale akkorder, udvidelser og skalaer.
Eleverne inddeles I mindre grupper efter niveau, og vi arbejder med forskellige øvelser der passer til gruppens nuværende niveau rent teoretisk og praktisk.

Vi arbejde udelukkende på akustiske instrumenter.

Vi vil arbejde med forskellige stilarter inden for musikkens verden, som f.eks pop, rock, punk, soul, blues.

Slutmål

At eleverne forbedrer deres musikalske evner og kundskaber på guitaren. At eleverne opnår større bevisthed omkring musikkens regler og teorierne bagved dette.

Se også