Tag
springet

Teamgym

TeamGym - ambitiøs, afvekslende og sjov konkurrencegymnastik! Du udvikler dig på alle planer med TeamGym, hjulpet på vej af et toptunet trænerteam, fantastisk fællesskab, fede faciliteter – og fokus på dine langsigtede mål.
Du skal acceptere marketing-cookies for at se dette indhold. Klik her for at ændre dine cookie-valg.
“ TeamGym-linjen er mega hyggelig og spændende, fordi vi får et ekstra sammenhold på linjen, fordi vi både er drenge og piger samlet... ”
Josephine Bilde Madsen, Elev på Team-Gym-linjen
Josephine Bilde Madsen

Vores hverdag

Selv om vi ikke har mødt dig endnu, vover vi en påstand: Du passer allerede perfekt til teamgym-linjen.
$slideimage['alt']
$slideimage['alt']
$slideimage['alt']
$slideimage['alt']
Dirch Jørgensen

Dirch Jørgensen

Lærer
Mads Hohwü Thomsen

Mads Hohwü Thomsen

Lærer

Forvent lidt ekstra på BGI akademiets TeamGym-linje

TeamGym mixer tre gymnastikgrene i én: Rytmiske serier med styrke-momenter; minitrampolin (trampet) – til alle de vildeste saltoer; og en lang række spring på fiberbane.

Når du vælger TeamGym på BGI akademiet, giver du dig selv de optimale muligheder for at fortsætte med sporten mange år frem. Trænerne deler afgørende baggrundsviden med dig: Lær fx alt om den mentale del af sporten – og hvordan du træner klogt, så du mixer spring og teknikøvelser i den rigtige rækkefølge og mængde.

TeamGym er en kombilinje, som kun vælges, hvis du går i 10. klasse. Linjen giver dig hele fem lektioner om ugen, heraf tre på springlinjen. Så du udvikler dig hurtigt anset dit udgangspunkt – begynder, øvet eller talent (niveauinddelt undervisning).

 

Derfor rykker TeamGym dig helt vildt …

  • få kontrol over spring, rytme, styrke og udstråling – på samme tid
  • lær at træne klogt og langsigtet
  • del oplevelserne med hele holdet og et altid begejstret publikum
  • nørd detaljer på plads i de vildeste faciliteter – og fold dit potentiale ud

Sig på gensyn til dine forældre – og hej til dine nye venner

De er overalt: På din linje, i dit hus, på parkourbanen, i spisesalen, i klassen, på forhindringsbanen … alle dine nye venner og veninder. Tag hul på et skoleår med 25 idrætslinjer og næsten ubegrænsede faciliteter – fra skibakke til trampoliner, specialhaller og dansesale. Få gymnasieforberedende undervisning. Og tre udlandsture.

 

Tilmeld dig TeamGym nu, før hele sandheden slipper ud …

TeamGym stormer frem i øjeblikket, men mange har stadig kun hørt lidt om sporten – så har du læst dette, er du foran. Brug forspringet, og meld dig til et år med bl.a. dobbeltroterende spring i trampet, smukke og kraftfulde rytme-momenter samt forlæns- og baglænsspring på fiberbane.

Du deltager i den store finale ved Efterskole-DM i TeamGym – og i alle de krævende og sjove forberedelser og interne konkurrencer for hele holdet af drenge og piger.

På BGI akademiet får du flere TeamGym-fordele: Trænere på højeste internationale plan, undervisning efter niveau – og er du på eliteplan, får du glæde af skolens store elitemiljø på tværs af alle idrætslinjerne. Du får også mentaltræning og insiderviden, som hjælper din TeamGym-karriere videre – også efter din tid på BGI akademiet

Er teamgym noget for dig?

Her kan du få svar på nogle af de spørgsmål du måtte sidde med
Hvilke andre linjer kan teamgym kombineres med?

TeamGym kan kombineres med spring.

Hvor finder jeg en indholdsplan for TeamGym

Den finder du lige her.

FØLG BGI-LIVET PÅ INSTAGRAM

Mærk stemningen, og lær os at kende på vores hovedkonto @bgiakademiet og på egen Instagram-profil @bgispring

Se også