
I Frankrig og Tjekkiet med årgang 22/23

Tak for i år, årgang ’21/’22!
Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag, hvor du vil indgå i den daglige tilberedelse af mad til omkring 650 efterskoleelever og 120 ansatte.
Vi arbejder i en turnus, så du kommer til at veksle mellem kold, varm, bager, specialkost og grønt samt deltage i aften-, dag- og weekendvagter. Yderligere har vi en stor kursusafdeling, som også skal serviceres med måltider.
Efterskoleeleverne deltager i køkkenarbejdet, så jobbet vil også indeholde instruktion/igangsætning.
Køkkenet har opnået bronzemærket i økologi, og vi arbejder aktivt med at gøre vores køkken mere grønt og klimavenligt. Derfor skal du have lyst til at lave sund mad med omtanke for miljøet.
Vi er et team bestående af engagerede kolleger, der værner om den gode stemning, bakker hinanden op og holder humøret højt.
Vi forventer, at du har relevant uddannelse, er initiativrig, kan arbejde selvstændigt og er i besiddelse af godt humør og gode samarbejdsevner.
Skriftlig ansøgning senest den 20. sep. 2024 til BGI akademiet, Gramvej 3, 8783 Hornsyld – gerne på mail til job@bgi.dk – bemærk, at ansøgning og evt. bilag skal sendes i én samlet fil.
Vi holder ansættelsessamtaler den 27. sep. og tiltrædelse sker så snart det er muligt.
Spørgsmål kan rettes til køkkenchef, Mette Hyldgaard på tlf. 60109603.