12. januar 2023

2 nye Familiecamps; BGI og Din Camp udvider samarbejdet

Udviklingen i BGI akademiets camps og kursustilbud står sjældent stille, og vi siger altid JA, når der opstår nye spændende muligheder. Også derfor er det med stor glæde, at vi kan løfte sløret for et udvidet samarbejde med Din Camp, der blandt andet resulterer i hele to Familiecamps den kommende sommer.

Samarbejdet mellem Din Camp og BGI akademiet tog sin begyndelse sidste år, hvor Din Camp afholdt Familiecamp på Livsstilsefterskolen Hjarnø, der er en underafdeling af BGI akademiet. Nu udvides samarbejdet imidlertid til 2 Familiecamps, der rykkes til BGI akademiets hovedadresse i Bjerre i uge 28 og 29.

De to Familiecamps arrangeres og afvikles af Din Camp, og afholdes i BGI akademiets faciliteter, der giver aktivitetsudbuddet en lang række muligheder for et aktivt og varieret program.

Både Din Camp og BGI akademiets kursusafdeling ser frem til det kommende samarbejde, der også rummer en fælles interesse i at udbrede kendskabet om de to parters mange forskellige camps for børn og unge, hvor bl.a. idræt binder fællesskabet sammen. Et samarbejde, der taler ind i både efterskoleånd og ønsket om at give børn og unge aktive oplevelser i et trygt fællesskab med plads til alle;

“ Din Camp er et stærkt match på både værdier som fællesskab, mangfoldighed og kvalitet, og vi ser frem til ved fælles hjælp at kunne gøre opmærksom på de mange muligheder for aktive fælles oplevelser og nye venskaber som både vores og deres camps giver især børn og unge, men også voksne og familier. ”
Anders Aagaard, Leder af kursusakademiet og underviser på skilinjen
Anders Aagaard

Også Din Camp ser frem til samarbejdet

“ Vores værdier omkring diversitet og kvalitet matcher utrolig godt. Og så har BGI en størrelse, der giver os mulighed for at invitere mange familier med til en uforglemmelig uge. For os er BGI en unik lokation med deres mange forskellige faciliteter, der giver os muligheden for at lave et spændende og udfordrende program på vores camps. Lokationen er altafgørende for det produkt, vi leverer, så vi er enormt glade for vores samarbejde med BGI akademiet ”
Jonas Herlev, Partner & Adm. Direktør i Din Camp

Det nye samarbejde med Din Camp styrker BGI akademiets i forvejen store udbud af camps, der på nuværende tidspunkt tilbyder en bred palette af camps og ferieuger med fokus på idræt for børn, unge og voksne.

Hovedvægten af BGI akademiets nuværende camps består af et bredt udvalg af dags- og 3-dagscamps for unge i alderen 10-15 år – men rummer også ferieuger for både de yngste og de ældste af aldersskalaen, når der bydes indenfor til sommerferie for bedsteforældre og børnebørn.

Vi glæder os til det udvidede samarbejde med Din Camp og til at kunne give endnu flere børn, unge og familier en aktiv oplevelse – og en snert af efterskole-livet, uanset om de måske gerne vil på efterskole, eller ville ønske, at de selv havde været det.

Din Camp Familiecamps på BGI, sommeren 2023, uge 28 og 29

Din Camps Familiecamp er for familier, der elsker at lave fysiske aktiviteter sammen. Ugen byder på masser af sjove aktiviteter sammen – og hver for sig med de andre familier, der også er afsted.

Læs mere om Din Camp Familiecamp

Se også