16. januar 2023

Er den internationale linje KUN FOR NØRDER?

Hvis du overvejer at vælge den internationale linje, har du måske tænkt over, hvordan det faglige niveau er. I denne artikel fortæller én af vores elever om, hvordan det er at gå på linjen.

Af Signe Lundgren Hjort 

 

BGI’s internationale linje, IGCSE er for dig, der har lyst til at udfordre og udvikle dig selv. Vi har valgt det, fordi vi gerne ville forbedre vores engelsk, men også få et større globalt syn på verden. IGCSE står for “International General certificate of Secondary Education” som altså er det internationale engelske eksamensbevis, som giver dig mulighed for at arbejde i udlandet. 

 

Al undervisning foregår på engelsk, hvilket betyder en forbedring i dit sprog, hvis du bare har entusiasmen til at lære. Da vi oven i de danske eksamener også har nogle eksamener knyttet til IGCSE linjen, skal vi også igennem et lidt andet pensum. En normal engelsktime for os er praktisk talt det samme som de timer, alle andre har. Matematik kan måske godt lyde svært, men her er det vigtigt at huske, at meget matematik er det samme på engelsk som på dansk.

 

Lige nu har vi f.eks. om quadratic equations, som er andengradsfunktioner. Så har vi også noget, der hedder Global. Global er et fag, hvor vi lærer forskellige gode metoder til selv at lære på og være kildekritisk, men det giver dig også et større globalt syn både globalt og lokalt. Det kan sammenlignes lidt med samfundsfag. I Global lærer du mange metoder, som du kan bruge i fremtiden. 

 

Lige nu arbejder vi på vores Team Project. Det minder meget om en normal projektopgave, men i stedet for en projektopgave, hvor det handler meget om at præsenterer sit projekt, skal man i Team Project indsende sin arbejdsproces og produkt. 

 

Mange tror, at IGCSE linjen kun er for nørder, hvilket ikke er sandt. Selvfølgelig er det lidt mere tidskrævende, da der er flere timer, og det er på et lidt højere niveau. Men det er slet ikke ensbetydende med, at det kun er for nørder. Alle kan være med, hvis bare man har lysten til at lære og yde noget extra engang i mellem.

Så lad dig ikke skræmme, men prøv IGCSE, hvis du har lyst til at udfordre dig selv og prøve noget nyt. 

Den internationale linje

Du skal acceptere marketing-cookies for at se dette indhold. Klik her for at ændre dine cookie-valg.

Se også