Din Camp LæringsCamp på BGI akademiet

Læring på den sjove måde - sammen med en masse nye venner. Lyder det som noget for dig? Som kom med på LæringsCamp, hvor du styrker dansk, engelsk eller matematik mens du har det sjovt, leger og er aktiv i et trygt fællesskab sammen med andre. LæringsCamp er for børn og unge i 5.-9. klasse.

Det skal være sjovt – og trygt – at lære

Din Camp LæringsCamp er for alle, der har brug for at blive styrket i enten dansk, engelsk eller matematik, men som ikke gider at bruge ferien på mere skole – og det garanterer vi, at det ikke kommer til at føles som. Vi tilbyder et kreativt læringsunivers fyldt med spil, sport, sjov og ikke mindst læring.

Vi har fokus på at skabe faglig udvikling hos børn og unge i et trygt læringsmiljø, hvor fælleskab og fælles udvikling er centralt.

Fokus på læring og fællesskab

Prisen i efterårsferien er 3995 kr. og inkluderer:

 • Ophold med overnatning fra tirsdag til lørdag
 • Én underviser per 7-8 deltager
 • Uddannede lærere og lærerstuderende
 • Daglig personlig opfølgning for alle deltagere
 • Faglig vurdering ved ankomst
 • Niveaudifferentieret undervisning
 • Mulighed for tilkøb af udviklingssamtale (299 kr.)
 • Daglige sociale aktiviteter m. instruktørteamet
 • 3 hoved- og 3 mellemmåltider
 • Nye venner og et fantastisk fællesskab
 • T-shirt og drikkedunk ved ankomst
 • Diplom
 • … fede oplevelser og ny læring med hjem i tasken 🙂

Tilmelding

BGI akademiet samarbejder med Din Camp om flere camps på BGI akademiet. Campen afholdes af Din Camp med deres dygtige instruktører. Derfor foregår tilmelding til campen også via deres website.

Godt at vide om Din Camps læringscamps på BGI akademiet

BGI akademiet samarbejder med Din Camp om flere camps. De afholder f.eks. Familiecamp på BGI akademiet i løbet af sommeren. Derudover afholder Din Camp også MakerCamp og GirlPower Camp.

Hvordan tilmelder jeg mig LæringsCamp?

Du tilmelder dig Din Camp Læringscamp via Din Camps website, her

Hvorfor afholder BGI akademiet LæringsCamp?

BGI akademiet har en stærk boglig profil. Vi prioriterer de boglige fag højt og både elever i 9. og 10. klasse afslutter deres efterskoleår med eksamener. BGI akademiet har desuden en international profil, og det er muligt at tage en international eksamen det år, du går på BGI akademiet. Ved at vælge Cambridge IGCSE, får du mange af dine boglige fag på engelsk, og du går i skole en uge i Cambridge, hvor vi tager på studietur. Du kan læse mere om vores undervisning og de boglige fag, her

Hvem er Din Camp?

Din Camp er vores gode samarbejdspartner.

Mød teamet bag Din Camp

Teamet bag Din Camps læringscamp består af søde og dygtige instruktører, der har fokus på både læring og fællesskab. Bag Din Camp står stifterne; Sandra, Jacob og Jonas. Din Camp bruger hvert år mange ressourcer på at sætte det bedste team til vores camps. Det gælder både instruktører med ansvaret for aktiviteterne, og underviserne der har det faglige ansvar.
Din Camp

Din Camp

Teamet bag Din Camp

Hvad siger forældre til deltagere på Din Camp LæringsCamp

“Jeg vil bare sige at det har været en fantastisk oplevelse for Simon at være på Camp hos jer – vi har aldrig set så glad og motiveret en dreng som da vi kom og hentede ham, og sikke en selvtillid han har fået af det. Så det har virkelig været det helt rigtige for ham. Tusind tak for endnu en super god oplevelse med jeres læringsmetoder…”

 

“Kære Din Camp /LæringsCamp
Tak  for en SUPER Camp som på rigtig mange måder var med til at udvikle Jonas. Jeg er personligt SÅ taknemmelig for jeres måde at være med børnene på!  Den gruppe der var sammen har allerede mødtes flere gange, og de skriver sammen hver dag ️. “

 

“Det har givet Søren så meget – også personligt meget mere end jeg, som forældre, nogensinde havde kunnet håbe på, og det er med stor taknemmelighed, at vi taler om sidste camp. ”

 

“TUSIND TAK for endnu en HELT fantastisk uge på jeres skønne, lærerige og udviklende camp. Kasper lærer mere og mere og udvikler sig personligt for hver gang, han er med. Jeg har ikke ord for at takke jer, og du ved, jeg synes, at I gør en formidabel indsats. Det indtryk er kun blevet bekræftet og styrket endnu engang. Hils endeligt hele teamet! STORT STORT tak “

Anders Aagaard
Anders Aagaard
Leder af kursusakademiet og underviser på skilinjen

Vil du vide mere om camps på BGI?

Kontakt vores kursuskoordinator
Telefon

75 68 10 22

Se også