Din Camp MakerCamp på BGI akademiet

Vil du lære at kode? Programmere seje computerspil og uovervindelige robotter? Og vil du designe fede 3D prints og prøve det nyeste tech sammen med andre børn og unge, der OGSÅ synes, at tech og programmering er spændende, sjovt og fedt? Så er MakerCamp lige noget for dig! Din Camp MakerCamp er for børn og unge i alderen 10-16 år. Campen arrangeres af Din Camp og afholdes på BGI akademiet i uge 42. Du kan læse mere om MakerCamp på siden her.

Sjov programmering med fede eksperimenter

MakerCamp er Danmarks sjoveste techcamp. Her kan du lære at kode, mens du møder nye venner, der også synes, at programmering, spildesign, 3D prints, robotprogrammering og det nyeste tech er sjovt, spændende og FEDT.

Kodning og tech med plads til alle – begyndere som øvede

Alle kan være med på MakerCamp. Uanset om du har programmeret før eller er helt ny. Campen er tilrettelagt på flere niveauer. Har du prøvet det før, anbefaler vi, at du vælger linjen “Coders”.

Det vigtigste er, at du er nysgerrig og klar til at eksperimentere og prøve nyt. Vores dygtige, søde og nærværende undervisere står klar til at hjælpe og udfordre på det niveau, som du er på.

Programmet er skræddersyet den enkelte deltagers faglige niveau og alder. Vi har fire linjer, som er tilpasset forskellige alderstrin. Linjerne spænder over alt fra robotprogrammering til spilprogrammering, hjemmesideudvikling og meget mere.

Ligesom på alle andre af Din Camps læringscamps har vi fokus på et trygt læringsmiljø, hvor fælleskab og fælles udvikling er centralt.

Der er planlagt et spændende program, hvor alle får lov at fordybe sig, undersøge og eksperimentere. Camperne kommer til at opleve, hvordan deres idéer bliver til virkelighed, og hvor fedt det føles at skabe noget i samarbejde med andre. Når vi ikke er i fuld gang med at programmere, 3D-printe, bygge robotter eller designe computerspil, står den på udendørsaktiviteter, hygge, sjov og ballade.

Fokus på læring og fællesskab

Prisen for MakerCamp i efterårsferien er 3495 DKK.

  • Fire dages ophold med overnatning på en efterskole fra tirsdag til lørdag formiddag
  • Kost og logi
  • En voksen per 5-6 deltager
  • Nye venskaber
  • Undervisning i programmering, graphics, spildesign, robotprogrammering og 3D-print
  • Masser af fede og sjove aktiviteter. Hver dag er der fysiske aktiviteter på programmet. Fx Space Battle eller life-size pacman
  • Den officielle Camp T-shirt og en drikkedunk
  • OG masser af gode oplevelser med hjem i tasken 🙂

Tilmelding

BGI akademiet samarbejder med Din Camp om flere camps på BGI akademiet. Campen afholdes af Din Camp med deres dygtige instruktører. Derfor foregår tilmelding til campen også via deres website.

Godt at vide om Din Camps læringscamps på BGI akademiet

BGI akademiet samarbejder med Din Camp om flere camps. De afholder f.eks. Familiecamp på BGI akademiet i løbet af sommeren. Derudover afholder Din Camp også Læringscamps og GirlPower Camp.

Hvordan tilmelder jeg mig MakerCamp?

Du tilmelder dig Din Camp Læringscamp via Din Camps website, her

Hvorfor afholder BGI akademiet LæringsCamp?

BGI akademiet har en stærk boglig profil. Vi prioriterer de boglige fag højt og både elever i 9. og 10. klasse afslutter deres efterskoleår med eksamener. BGI akademiet har desuden en international profil, og det er muligt at tage en international eksamen det år, du går på BGI akademiet. Ved at vælge Cambridge IGCSE, får du mange af dine boglige fag på engelsk, og du går i skole en uge i Cambridge, hvor vi tager på studietur. Du kan læse mere om vores boglige fag og undervisning her

Hvem er Din Camp?

Din Camp er vores gode samarbejdspartner. Du kan læse mere om dem på deres website, her

Mød teamet bag Din Camp

Teamet bag Din Camps læringscamp består af søde og dygtige instruktører, der har fokus på både læring og fællesskab. Bag Din Camp står stifterne; Sandra, Jacob og Jonas. Din Camp bruger hvert år mange ressourcer på at sætte det bedste team til vores camps. Det gælder både instruktører med ansvaret for aktiviteterne, og underviserne der har det faglige ansvar.
Din Camp

Din Camp

Teamet bag Din Camp
Anders Aagaard
Anders Aagaard
Leder af kursusakademiet og underviser på skilinjen

Vil du vide mere om camps på BGI?

Kontakt vores kursuskoordinator
Telefon

75 68 10 22

Se også