Boglige camps på BGI i samarbejde med Din Camp

Vil du lære nyt i dine boglige fag - på den sjove måde? Den måde, hvor du ikke sidder stille, men bevæger dig, møder nye venner og lærer en masse - nærmest uden at du opdager det? Så læs videre her, for på Din Camps Boglige camps undervises der på en anden måde, end den du nok kender fra skolen. Det trygge fællesskab med plads til alle danner grundlaget for en anderledes tilgang til læring gennem leg, bevægelse og sjove aktiviteter. Vi kalder det et sjovt fagligt boost - fordi alle lærer forskelligt. Du kan læse mere om de forskellige camps herunder.

Engelsk, dansk, matematisk og kodning. Læringscamp og Makercamp. Der er nye camps på programmet i uge 42 på BGI akademiet. Her er fokus på de boglige fag, på at styrke dig i dine skolefag eller nye fag (som fx programmering, hvor du både kan være helt ny eller garvet programmør).

På de boglige camps booster du dig selv og din selvtillid og knækker koder på områder, som du gerne vil blive endnu dygtigere i – eller som du måske endda ikke kender så godt endnu. Alle er velkomne – uanset dit niveau.

Du kan læse mere om vores boglige camps, som vi afholder i samarbejde med Din Camp, herunder.

Læs mere om læringscamp

Læringscamp i samarbejde med Din Camp

Læringscamp med fokus på dansk, engelsk og matematik

Styrk dansk, engelsk eller matematik mens du har det sjovt og er aktiv i et trygt fællesskab sammen med andre. LæringsCamp er for børn og unge i 5.-9. klasse.

Læs mere om Makercamp

Makercamp i samarbejde med Din Camp

Makercamp - kodning, programmering og det nyeste tech

Vil du lære at kode? Prøve at programmere seje computerspil og uovervindelige robotter - eller design fede 3D prints og prøve det nyeste tech? Så er Makercamp måske noget for dig, hvis du er mellem 10 og 16 år.

Udover camps med fokus på de boglige fag samarbejder vi også med Din Camp om campen “Girlpowercamp” for piger mellem 11-15 år. Du kan læse mere om campen herunder.

Læs mere om Girlpowercamp

Girlpowercamp i samarbejde med Din Camp

Girlpowercamp - sjove og kreative aktiviteter med fokus på tøsehygge, sundhed og nye venskaber.

GirlpowerCamp er fyldt med sjove, skøre og kreative aktiviteter med fokus på tøsehygge, sundhed og nye venskaber. For piger mellem 11 og 15 år.

Se også