Girls Got Game Sommer Camp (årgang 2006-2011)

Er du klar til den fedeste basket-camp KUN for piger? Sjov og udfordrende træning for både begyndere og øvede, hvor der også er masser af plads til hygge og fællesskab uden for banen? Så er pigebasket-campen Girls Got Game lige noget for dig!  Girls Got Game afholdes af Børnebasketfonden i samarbejde med BGI akademiet.

Girls Got Game sommercampen er for alle piger fra årgang 2006-2011. Campen varer fra mandag til fredag og byder på sjov udfordrende træning i lækre omgivelser. Om aftenen hygger vi os med forskellige efterskoleaktiviteter, hvor du lærer de andre endnu bedre at kende.

Ugen byder på træninger (alders- og niveauopdelt), sjove aktiviteter, fællesskab og udvikling. Du vil lære en masse nye piger at kende og have det sjovt med dem, du måske allerede kender. OG så bliver du coachet af nogle af de bedste kvindelige trænere og spillere!

Sidste sommer kom deltagerne fra blandt andet Aarhus, Horsens og flere forskellige klubber i København og omegn. Vi håber at se jer igen og selvfølgelig også endnu flere nye ansigter fra endnu flere forskellige klubber i hele Danmark.

Kommer man langvejs fra og ankommer med tog, så hjælper vi gerne med afhentning på Horsens Station, hvis der er behov for det.

Vi glæder os til at se jer til 5 fede dage med masser af sjove oplevelser på og udenfor banen her på BGI akademiet.

Girls Got Game afholdes af Børnebasketfonden i samarbejde med BGI akademiet. Tilmelding foregår via DGI. Følg tilmeldingslinket øverst på siden her.

girls got game afholdes på bgi akademiet til sommer 2023

Godt at vide om Girls Got Game

Girls Got Game afholdes af Børnebasketfonden i samarbejde med BGI akademiet. Tilmelding foregår via DGI. Følg tilmeldingslinket øverst på siden her. Har du spørgsmål til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte Lene Jørgensen, koordinator hos DGI Basketball, på tlf. 2213 8180 eller lene.joergensen@dgi.dk.

Tid:

Vi starter campen mandag d. 3/7 kl. 15 med tjek ind og værelsesanvisning samt en træning. Campen vil være færdig fredag d. 7/7 kl. 15.
Det er med overnatning, og når man melder sig til, så skal man også vide, at det forventes, at alle deltagere overnatter, da der også vil være aktiviteter om aftenen.

Pris:
2300 kr. og inkluderer overnatning i senge, alle måltider fra aftensmad mandag til frokost fredag plus en vendbar Girls Got Game træningstrøje.

Jakob Skov
Jakob Skov
Kursuskoordinator og lærer

Vil du vide om camps på BGI?

Kontakt vores kursuskoordinator på tlf. 75681022. Tast 4 for Kursusakademiet
Telefon

75 68 10 22

Se også