Orienteringsdag for kommende BGI elever

Kære kommende BGI-elev og forældre Som skrevet til jer, inviterer vi jer til O-dag den 9. oktober med henblik på at forberede jer så godt som muligt på det kommende skoleår.

Orienteringsdagen er meget vigtig og indeholder mange informationer om det kommende skoleår, så vi forventer, at alle elever deltager. Vi vil gerne sikre os, at alle optagne elever har fået vores invitation, så derfor skal vi bede dig udfylde den nedenstående tilmeldingsformular, også selvom du er forhindret i at deltage.

Du skal tilmelde dig orienteringsdagen på BGI akademiet via nedenstående formular.

Har du husket at udfylde statsstøtteskema?

Senest den 1. november 2022, skal vi bede jer udfylde skemaet ”Ansøgning om statslig elevstøtte”. Skemaet finder I via dette link www.signit.dk/bgi/elevstoette, og det skal udfyldes af elev samt bopælsforældre/samlever, og underskrives med Nem-Id.

Det er en god ide, hvis I sidder sammen, når skemaet skal udfyldes og underskrives. Er eleven under 15 år, når I udfylder skemaet, er det kun forældre/samlever, der skal underskrive med Nem-Id. Hvis skemaet ikke udfyldes, kan der ikke ydes statslig elevstøtte til at nedbringe egenbetalingen.

Vidste du:

Din linje kan også kombineres med lifeskills eller den internationale linje. Læs mere om vores kombinationslinjer her

Lotte Smidt Laursen
Lotte Smidt Laursen
Sekretær

Har du spørgsmål vedr. tilmelding eller O-dag?

Kontakt vores administration
Telefon

75 68 10 22

Email

info@bgi.dk

Se også