30. januar 2024

Fodbold: BGI akademiet fortsætter klubsamarbejdet med FC Horsens

BGI akademiet fortsætter det gode klubsamarbejde med FC Horsens, hvor vi sammen skaber de ideelle rammer for ambitiøse pigefodboldspillere, der gerne vil udvikle sig. Der er tale om en toårig aftale med udgangspunkt i en fælles målsætning om at give unge pigefodboldspillere de bedste betingelser for en kvalificeret træning

Klubsamarbejdet med FC Horsens giver eleverne en ekstra mulighed for at træne og dygtiggøre sig. Hver torsdag træner FC Horsens på BGI akademiet, hvor BGI akademiets pigefodboldspillere kan træne med, hvis de har et ønske om det.

Samtidig vil FC Horsens få mulighed for at benytte BGI akademiets attraktive faciliteter. Klubsamarbejdet skal være med til at styrke rammerne for ambitiøse pigefodboldspillere, som gerne vil udvikle sig.

 

Martin Moos Hansen, der er leder af Sportsakademiet på BGI akademiet, er glad for, at det gode samarbejde er forlænget:

“ Samarbejdet mellem FC Horsens og BGI akademiet er givende for begge parter med pigefodbolden i centrum. Det giver skolens elever mulighed for at bevare tilknytningen til et klubmiljø, hvis de har ønsket om dette, imens de går på BGI Akademiet. Derudover er det naturligt for os at samarbejde med en lokal fodboldklub og derigennem støtte hinanden. Dette ses blandt andet hver fredag med Fodbold Ekstra på BGI, hvor mange piger kommer og afvikler en fed træning. I samarbejdet er brugen af faciliteter også indtænkt. Det er fedt at være med til at skabe oplevelser, hvor klubben kommer og bruger skolen og derigennem får oplevelser gennem idrætten ”
Martin Moos Hansen, leder af Sportsakademiet på BGI akademiet
Martin Moos Hansen

I FC Horsens er de også glade for at kunne forlænge samarbejdet.

“ Vi er i FC Horsens rigtig glade for at klubbens samarbejdsaftale med BGI akademiet er blevet forlænget. Der er fortsat tale om en gensidig aftale, der giver vores pigespillere mulighed for at benytte attraktive træningsfaciliteter, samt at give elever på BGI akademiet muligheden for at træne med og spille for FC Horsens”, siger Torsten Cargnelli, der er uddannelsesansvarlig og medlem af FC Horsens Pigeudvalg ”
Torsten Cargnelli, uddannelsesansvarlig og medlem af FC Horsens Pigeudvalg
Torsten Cargnelli
Udover træning og fællesskabet afholdes der blandt andet også Fodbold Extra for U11 – U14 piger i lokalsamfundet. Alt sammen for at styrke pigefodbolden.
Vi glæder os til det gode samarbejde!

Se også