28. april 2023

Danselinjen vinder DM i Streetstyle

For første gang nogensinde snupper BGI akademiets dansere DM-guld i en A-finale!

Torsdag den 27. april blev en historisk dag for BGI akademiet, da vores danselinje sikrede guldmedaljer ved DM, der blev afviklet på Sorø Gymnastikefterskole.

Danselinjen deltog med et hold i både Streetstyle og Freestyle, hvor der i begge discipliner var skarp konkurrence fra de øvrige deltagende efterskoler.

Vores Freestyle-hold klarede de indledende runder flot, og her lykkedes det at opnå kvalifikation til A-finalen, hvor de var blandt de otte bedste.

I Streestyle-konkurrencen kvalificerede vores hold sig ligeledes til A-finalen, hvor de efter en fornem præstation tog trofæet og guldmedaljerne med hjem til BGI.

“Vi er meget stolte af vores dansere og deres trænere. Det er simpelthen så flot, at de snupper sejren i så stærkt et felt. De har knoklet hårdt og dedikeret frem mod dette års DM, så det eren stor forløsning med dette resultat”, siger Jan Tilsted, der er leder af Gymnastikakademiet.

Frida Lyngsøe, som er træner for Streetstyle-holdet, er selvsagt også begejstret for resultatet:

“Jeg er så stolte at eleverne. De har trænet benhårdt og endda brugt deres fritidsaftener på at træne. Vi gik ind med en indstilling om at have det sjovt – og det var præcis det vi gjorde.”, siger hun.

Kæmpestort tillykke til alle vores dansere og deres dygtige trænerteam, der udover Frida Lyngsøe består af Astrid Nørgaard og Mia Kristensen (Freestyle).

 

Se også