24. april 2023

200 BGI’ere til basketliga-semifinale den 27. april; Gymnastikshow og opbakning til HIC

Torsdag den 27. april kl. 19.15 spiller vores gode samarbejdspartner, Horsens IC, en af de mest afgørende kampe i sæsonen mod rivalerne fra Bakken Bears. 200 af vores elever har fået plads på tilskuerrækkerne, og vi har fået æren af at levere et brag af et gymnastikshow i pausen med 75 af vores dygtige elever. Der er lagt op til god underholdning og spændende fight, med vores to BGI-coaches Jakob Hjort og Vedran Borovcanin på banen. OG så er det selvfølgelig endnu en god mulighed for at møde (nogle af) os. Billetter til kampen kan købes via Horsens IC's website.

På torsdag får vores gode samarbejdspartner, Horsens IC, opbakning af det Orange Hold fra BGI. HIC’s ligahold skal spille deres 2. semifinale i basketligaens slutspil i Forum Horsens. En vigtig kamp mod rivalerne fra Bakken Bears. HIC føres an af cheftræner, Jakob Hjort, der også er vores egen BGI coach, og på banen dribler endnu en herre afsted med BGI blod i årene. Vedran Borovcanin spiller sin, måske, sidste hjemmekamp. 

BGI og Horsens IC har samarbejdet gennem flere år. I år tager vi et nyt fælles initiativ, når vi sætter vores tydelige præg på den 2. semifinalekamp som kampsponsor og leverer et stort elevheppekor, gymnastikshow i halvlegen og udlodder 2 campbilletter til en af sommerens basketcamps på BGI.  

Kom og vær med

SÅ; savner du noget at krydre din torsdag aften med? Så skal der lyde en stor opfordring herfra; Tag med i Forum Horsens og mød os til en god kamp, med fantastisk pauseunderholdning og stor opbakning til vores egne BGI’ere; Jakob og Vedran. 

Der er garanti for god underholdning og indædt fight”, som Horsens IC skriver.

 

Vi glæder os til at skabe en fest i Forum. 

 

Billetter købes via Horsens ICs website

Billetter kan købes via Horsens IC’s website. Billetpris: Voksne: 40 kr, børn: 20 kr.

Se også