Efterskolernes aften

Efterskolernes Aften er den perfekte mulighed for dig, der vil teste, hvad en af Danmarks største efterskoler kan tilbyde dig. Aftenen byder blandt andet på rundvisning af vores nuværende elever og masser af mulighed for at stille spørgsmål til efterskolelivet - og mærke stemningen helt tæt på. Efterskolernes Aften finder sted hvert år, den anden onsdag i januar. i 2022 er det onsdag d. 12. januar fra kl. 18.00-21-00.

Rundvisning og mulighed for at stille spørgsmål til elever, lærere og ledelse

Til efterskolernes aften åbner vi dørene til en tour-de-force på BGI akademiet med mulighed for at se nærmere på livet på BGI akademiet. Du kan blandt andet tale med lærere, ledelse og få rundvisninger af dem, der kender vores efterskole allerbedst – ja, nemlig, de nuværende elever. Kort sagt kan du høre og opleve en MASSE af efterskolelivet.

Har du ikke mulighed for at komme til Efterskolernes aften? Du kan altid komme på besøg på en af vores mange besøgsdage hen over året.

Mens vi venter på Efterskolernes aften

kan vi jo passende fortælle dig lidt om, hvilken efterskole vi er. Vi kunne nævne, at vi har verdens største parkour-anlæg, 3 x moderne spejldansesale, dobbelt op på kunstgræsbaner, wellnesscenter på toppen af vores højhus, beachhåndboldbaner, vores egen ski-bakke og….selvfølgelig; plads til alle, i kraft af vores mange, og mangfoldige fællesskaber.

Vi kunne også give ordet til et par af vores tidligere elever i videoen herunder, der fortæller om deres efterskoleår.

Hør vores elever fortælle

Du skal acceptere marketing-cookies for at se dette indhold. Klik her for at ændre dine cookie-valg.

Se også