BGI-elever med confetti
Sæt af fra springlinjen

Spring

Kast dig ud i ét års optur på springlinjen på efterskolen BGI akademiet. Få tjek på alle spring inden for springgymnastikken. Deltag i DM, bliv uddannet springinstruktør, vær med i springlinjens opvisninger overalt i Danmark, få adgang til fede faciliteter og dyrk det tætte kammeratskab på linjen.
Du skal acceptere marketing-cookies for at se dette indhold. Klik her for at ændre dine cookie-valg.
“ Jeg har forbedret min teknik meget, for især i begyndelsen arbejdede vi meget med teknik. Når jeg fx laver en araber-flik, har jeg fået en meget bedre teknik, så jeg nu kan ramme den bedre og sætte noget mere på; en dobbelt-hofte eller double back. Hvis ens flik bliver god, bliver det nemmere at lave de andre ting til sidst. Jeg kunne også udføre de spring, før jeg startede på BGI – men jeg er blevet meget bedre til dem. Og jeg kan også se, at nybegynderne virkelig rykker sig meget på springlinjen. ”
Amalie Parbst, 17 år, springlinjen på BGI, 10. klasse, Ølstykke
Amalie Parbst
“ Jeg elsker træningen på BGI, og jeg synes, trænerne er virkelig gode – jeg kan faktiske ikke se, hvorfor man IKKE skulle vælge BGI akademiet til spring. Trænerne her er meget mere 'personlige', hvis man kan sige det sådan, og det kan jeg rigtig godt lide. Det er som om, de kender os meget bedre (end det jeg er vant til) – og det er 100 procent på en god måde. De laver også sjov med én, det er ikke kun total hård træning, og så ved de også, hvordan hver enkelt af os springer – hvad vi kan, og hvor vi er udfordret. ”
Amalie Parbst, 17 år, springlinjen på BGI, 10. klasse, Ølstykke
Amalie Parbst
“ Det er mega fedt at være på springlinjen. Man hygger sig, og får en masse nye gode venner. Jeg var nybegynder, så jeg har faktisk udviklet mig rigtig meget, fordi vi har så mange gode lærere... ”
Hannibal Frølund, Elev på springlinjen
Hannibal Frølund

Vores hverdag

Selv om vi ikke har mødt dig endnu, vover vi en påstand: Du passer allerede perfekt ind.
$slideimage['alt']
$slideimage['alt']
$slideimage['alt']
$slideimage['alt']
Jan Tilsted Kjær

Jan Tilsted Kjær

Leder af Gymnastikakademiet
Kim Kasper Jespersen

Kim Kasper Jespersen

Lærer
Lars Mørn Krejberg

Lars Mørn Krejberg

Lærer
Laura Ginnerup

Laura Ginnerup

Lærer
Freja Vedersø Frandsen

Freja Vedersø Frandsen

Lærer
Johnnie Zülau

Johnnie Zülau

Lærer
Camilla Buus Madsen

Camilla Buus Madsen

Lærer
Jakob Abrahamsen

Jakob Abrahamsen

Lærer

Er spring noget for mig?

Brems lige dit tilløb til springlinjen et øjeblik, for måske sidder du med nogle spørgsmål: Kan jeg kun være med, hvis jeg i forvejen er rutineret springgymnast? Hvor meget træning får jeg om ugen – og har trænerne tid til at rådgive mig personligt om netop mine spring? Er det rigtigt, at jeg også har adgang til trampoliner, airtracks, løsskumsgrave og fasttracks, når jeg har fri, så jeg kan øve ekstra? Gode spørgsmål, løb svarene i møde nedenfor …
Hvor god skal jeg være for at starte på springlinjen?

Ligegyldigt hvilket startniveau du kommer med, kan du ånde lettet op.

Selv hvis du næsten sprang, før du kunne gå, vil dit niveau stadig suse endnu højere til vejrs her, fx gennem BGI akademiets særlige talenttræning. Og har du ingen erfaring med spring, passer du også perfekt på linjen – bare du har begejstring og lyst til at lære. Dét er nemlig det vigtigste – ikke hvor god du er – for BGI akademiet er en efterskole for breddeidrætten, der samtidig udfordrer eliten.

Hvilke oplevelser får jeg på linjen?

Du får både individuel coaching – hvor trænerne hjælper dig op i niveau ift. dit aktuelle udgangspunkt – og masser af fælles linjetræning. Og med tre gange 85 minutters springundervisning om ugen (plus fællesgymnastik for hele BGI) får du masser af seriøs og sjov træning sammen med dine nye kammerater.

Glæd jer fx til det her:

1: Lær at udføre alle basisspring korrekt – hver gang – og byg de virkelig krævende spring ovenpå
2: Styrk din grundform som gymnast, både fysisk og mentalt (boost din tryghed ved spring)
3: Få adgang til springhallens luft- og fiberbaner, stortrampoliner, tumblingtrack og utraditionelle redskaber – også om aftenen og i fritiden
4: Deltag i DM i Teamgym, i Spring Cup og i linjens cirka 25 store opvisninger i hele Danmark
5: Tag DGI’s instruktørkursus og bliv selv uddannet springtræner – med 60 timers teori og praksis.

Hvordan er mine springtrænere?

Du får hurtigt et fortroligt og afslappet forhold til dine springtrænere – og hvis du fx føler dig usikker eller nervøs ift. nogle bestemte spring, er dét en stor hjælp og tryghed for dig. Trænerne sikrer, at din udvikling som springgymnast sker i et sikkert og forsvarligt tempo, som netop passer til dig.

Hvilke andre linjer kan spring kombineres med?

Springlinjen kan kombineres med ski, snowboard, lifeskills, TeamGym, eller acro.

Hvor finder jeg en indholdsplan for springlinjen?

Den finder du lige her

 

FØLG BGI-LIVET PÅ INSTAGRAM

Mærk stemningen, og lær os at kende på vores hovedkonto @bgiakademiet og på egen Instagram-profil @bgispring

Se også