Sådan er det at være på BGI camp

Når du tager på camp på BGI akademiet kan du glæde dig til et fedt program og fuldt fokus på din favorit idræt. Vores dygtige trænere står klar til at tage godt imod dig og alle de andre unge, der også er afsted på camp. Dagene byder på seriøs og sjov træning med dine nye venner og masser af tid til også at hygge sammen i vores mange fede faciliteter. Vi sætter fællesskabet højt, så alle har det godt og føler sig trygge til at lære nyt sammen med andre.

Seriøs, sjov træning, nye venner og aftenaktiviteter for alle

BGI akademiets camps for dig, der gerne vil lære nyt samtidig med at du har det sjovt og møder nye venner. Dig, der gerne vil være aktiv og ikke er bange for at blive udfordret.

Når du er på camp på BGI møder du først og fremmest en masse nye venner på den camp, du har meldt dig til. Du møder dog også en masse nye mennesker fra de andre camps, der foregår samtidig med din og der er rig mulighed for at tale med dem alle. Udover din træning, byder dagen/ dagene på en masse sjove aktiviteter, og du får selvfølgelig også tid til at koble af, hænge ud og tale med de andre, der er på camp på BGI.

 

Camps på BGI

Du skal acceptere marketing-cookies for at se dette indhold. Klik her for at ændre dine cookie-valg.

Eksempel på dagsprogram

Vores 3 dages camps forløber efter et mere eller mindre fast dagsprogram med indlagte trænings- og aktivitetsmoduler. Første og sidste dag vil afvige fra nedenstående, da disse starter og slutter med henholdsvis ind- og ud-tjekning.

 • 08.15 Morgenvækning
 • 08.30 Morgenmad
 • 09.00 Træningsmoduler med forfriskningspause
 • 12.00 Frokost
 • 13.00 Træningsmoduler med forfriskningspause
 • 16.30 Pause
 • 16.45 Træningsmodul
 • 18.00 Aftensmad
 • 19.00 Aftenaktiviteter
 • 21.00 Aftenforfriskning
 • 22.00 I huset
 • 22.30 Godnat

Fællesskab og kammeratskab – til træning og i den frie tid

Når du tager på camp på BGI akademiet, får du ikke bare en masse fed træning og dygtige instruktører. Vi lægger vægt på at du som campdeltager får nye bekendtskaber, og at vi alle behandler hinanden godt. Fællesskabet på den enkelte camp prioriteres højt, og det er vigtigt, at vi alle føler os trygge, så alle får en god camp. Derfor arbejder alle vores instruktører ud fra efterskolens generelle værdier om at møde hinanden åbent, tillidsfuldt og positivt. Hver dag kårer vi dagens ”team player”. Dagens “team player” er den deltager, der har gjort noget godt for de andre på campen, og som er en god kammerat. Som dagens ”team player” får du lov til at bære den dertilhørende t-shirt.

Masser af idræt i de fedeste faciliteter

Vores camps foregår i BGI akademiets lækre faciliteter, der blandt andet byder på verdens største parkouranlæg, 2 x kunstgræsbaner og Goal Stations, 3 idrætshaller, stort springcenter, skibakke, spa og wellness-område. For bare at nævne lidt af det, du kan glæde dig til at springe ud i.

Kost og logi

Der er fuld forplejning under vores camps. Maden er kroppens brændstof og når der er fuld fart over feltet med masser af aktivitet, er det afgørende at du får sunde og nærende måltider. Derfor er der også god tid til de forskellige måltider, så alle køkkenets lækre retter kan nydes, mens du snakker med de andre på campen.

Overnatning foregår i vores elevhuse i enten 2, 3 eller 4 mandsværelser. Du får altså lov til at rykke helt ind i efterskolelivet i vores nuværende elevers individuelle indretning på værelserne og kommer til at bo med minimum én anden på værelset. Desuden bruger vi også kursusværelser (6 mandsværelser) til overnatning på vores camps.

Vi gør meget ud af, at alle kan deltage på vores camps, uanset om man kender nogen i forvejen eller har en kammerat/veninde med. Vi kigger på aldersgrupper og sørger for at man kommer til at bo sammen med jævnaldrende.

Først til mølle

Tilmelding til vores camps foregår efter først-til-mølle-princippet. Hvis du, eller dine forældre, har spørgsmål er I meget velkomne til at kontakte en af vores kursuskoordinatorer.

Der er stor søgning på vores camps, så skynd dig at tilmelde hvis du vil sikres en plads. Hvis campen er udsolgt kommer du på ventelisten.

Se også