Et døgn på efterskole

Et døgn på efterskole er perfekt for dig, der overvejer et år på efterskole. Måske ved du allerede, at efterskole er liiige dig, måske er du nysgerrig efter at vide mere. Uanset hvad, er Døgnet på efterskole den perfekte mulighed for at teste efterskolelivet helt tæt på, så du kan blive klogere på, om det er her på BGI akademiet, at du skal have et fantastisk efterskoleår. Døgnet er gratis og for at deltage, skal du være mellem 11-15 år. Bor du på Fyn eller Sjælland, kan du komme gratis med bussen over til os. Se mere under praktiske oplysninger.

Tid og sted

08
jun

Døgn på efterskole

Tilmeld

Sjove efterskoleaktiviteter og nye venner

Du kan enten se Et døgn på efterskole som en smugstart på efterskolelivet; eller bruge det til at se, hvad det dér efterskole egentlig er for noget. På BGI akademiet er vi en idrætsefterskole, og du kan derfor glæde dig til et væld af forskellige idræts-aktiviteter sammen med de nye venner, du slet ikke kan undgå at få i løbet af det døgn, du er her. Som efterskole sætter vi fællesskabet højt, og den gode stemning og kammeratskab er derfor også i højsædet, når du kaster dig ud i sjove oplevelser og udfordrer dig selv i vores vilde faciliteter med dygtige trænere og efterskolelærere i front.

Når du tilmelder dig, skal du vælge

 • Én linje første dag og én linje anden dag.

Du kan vælge mellem:

 • Fitness (piger)
 • Håndbold
 • Fodbold
 • Basket
 • Amerikansk fodbold
 • Sports acro
 • Rytmisk gymnastik
 • Spring
 • Dans
 • Parkour
 • Kampsport

Praktiske oplysninger

Tilmelding: det kræver tilmelding at deltage på døgn. Du tilmelder dig på linket øverst på siden her. Når du tilmelder dig, skal du vælge t-shirt-størrelse.

Gratis bustransport: Hvis du bor på Sjælland eller Fyn er det muligt at blive kørt frem og tilbage til arrangementet med bus. Bussen stopper i København, Slagelse og Odense. Info om nærmere bestemt opsamlingssted, samt pladsbestilling til bussen sker tæt på arrangementsstart. Buskørslen er gratis.

Pladserne fordeles efter “Først-til-mølle-princip”. Vi forbeholder os retten til at aflyse ved for få tilmeldte.

 

 

Godt at vide om Et Døgn på Efterskole på BGI akademiet

Inden du sender din søn eller datter afsted på “Et døgn på efterskole”, har du måske nogle spørgsmål til camp-livet på BGI akademiet, som du gerne vil have svar på. Vores camp FAQ rummer svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål, som du som forælder måske sidder med. Et døgn på efterskole fungerer ligesom vores camps. Du kan finde en række af de oftest stillede spørgsmål herunder. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Hvordan fungerer ind- og ud-tjekning?
Når I ankommer til BGI akademiet, parkerer I på parkeringspladsen og går over vejen, hvor det lille røde murstenshus ligger. Der følger i skiltene, som peger jer i retning af ind-tjekning. Ved ind-tjekning står instruktørerne klar til at byde jer velkomne og viser jer til det hus/kursusværelse, som du skal bo i.
Efter ind-tjekning er der fælles velkomst for alle deltagere og forældre i opvisningshallen.
Ud-tjekning foregår typisk med en lille forevisning på de forskellige camps, og så runder de respektive instruktører campen af.
Hvordan kontakter jeg jer, hvis der er brug for det?

En uge før campen modtager I et infobrev. Her er der altid angivet en kontaktperson og mobilnummer på denne person, som I kan få fat på, hvis der er brug for det.

Kan jeg vente imens?

Når ind-tjekning og velkomst er overstået, siger vi på gensyn til alle forældre. Du er meget velkommen til at kigge rundt på skolen, inden du kører, men du kan ikke blive og vente.

Kost - kan der tages hensyn til særlige behov?

Når du tilmelder dig til en camp, bliver du spurgt, om du har nogen form for særlige behov eller allergier, som vi skal tage hensyn til. F.eks. allergi over for mejeriprodukter, gluten osv.

Pakkeliste - hvad skal du have med?

Idrætsspecifikt træningstøj, egen bold, håndklæde, badetøj, drikkedunk, sygesikringsbevis, sovepose/dyne, hovedpude, lagen og masser af godt humør 🙂

Kræver jeres camps et bestemt idrætsligt niveau?

Med mindre andet er angivet på de enkelte camps, kræver det ikke nogen forudsætninger at deltage på de forskellige camps udover en interesse for den idræt, som campen tager udgangspunkt i.

Kan jeg tilmelde mig sammen med nogen, jeg kender?

Det er muligt at tilmelde dig sammen med venner eller veninder, som du kender i forvejen hjemmefra. Hvis du ønsker at bo sammen med en eller flere, som du kender, skal du skrive til os, når du tilmelder dig campen.

Kan jeg tilmelde mig, selvom jeg ikke kender andre på campen?

Ja! Meget gerne. Vi sammensætter træning og aktiviteter, så vi tager højde for alle niveauer og for at alle kommer til at snakke med alle og møder nye venner. Vi prioriterer fællesskabet og kammeratskabet højt fra start.

Er der instruktører tilstede om aftenen?

Dit barn er aldrig ladt alene på camp. I dagstimerne er de respektive instruktører på i forbindelse med undervisning på campen. Når undervisningen slutter, er der ligeledes instruktører på til aftenprogrammet.

Kan mit barn få fat på en instruktør/ en voksen om natten?

Der er tilknyttet en instruktør til hver bo-enhed, hvor dit barn overnatter. Når du ankommer til campen, får du vist, hvilket værelse du selv skal sove på, og hvor der sover en instruktør. Instruktøren er altid tilgængelig for spørgsmål og hjælp.

Campen er udsolgt - kan jeg skrive mig på venteliste?

Ja, det kan du godt. Hvis du kontakter os, og fortæller hvilken camp du gerne vil på venteliste på, skriver vi jer op, og kontakter jer hvis der bliver en ledig plads.

Hvad er BGI akademiet, Camps og kurser - kort fortalt?

Camps og kurser er en kursusafdeling, der hører under idrætsefterskolen BGI akademiet. Efterskolen har ca. 700 elever, og Kursusafdelingens tilbud afspejler i høj grad skolens tilbud og linjer – men også en række øvrige tilbud og uger. 

Kursusafdelingen tilbyder således et væld af spændende camp- og kursus-udbud for børn, unge og voksne, der gerne vil dygtiggøre sig i deres idræt og dele deres passion, samtidig med at de har det sjovt og møder nye venner fra hele landet. Vi har stort fokus på fællesskab og kammeratskab på den enkelte camp – men også på tværs af de forskellige camps, som vi ofte afholder på samme tid i skolernes ferier.

Få et kig indenfor. Hør nogle af vores elever fortælle om BGI livet

Du skal acceptere marketing-cookies for at se dette indhold. Klik her for at ændre dine cookie-valg.
Anders Aagaard
Anders Aagaard
Leder af kursusakademiet og underviser på skilinjen

Vil du vide mere om Et Døgn på Efterskole?

Kontakt os på tlf. 75681022 (tryk 4)
Telefon

75 68 10 22

Se også