Aktiv senioruge

Hyggeligt samvær, dejlig mad og aktiviteter for hoved og krop for alle friske seniorer.

Lad nye eller gamle bekendtskaber blomstre i samvær med andre seniorer i deres bedste alder. Aktiv Senioruge på BGI akademiet byder på 5 friske dage med fysiske aktiviteter, hyggeligt samvær, dejlig mad, masser af velvære, og plads til alle.

**Næste Aktiv Senior-uge foregår i uge 37, 2023. Se mere om priser og tilmeldinger nedenfor.**

For alle friske seniorer i alderen 60+.

Inspiration og motion

I løbet af ugen får du styrket både krop og sind gennem fysisk udfoldelse og hyggelige aktiviteter, der nærer nye bånd og venskaber. Mærk den friske luft når vi tager ud i naturen, suset og glæden i de mange aktiviteter og roen til fordybelse, snak og afslapning i de veltilrettelagte små pusterum i løbet af dagen og aftenens rolige aktiviteter.

Kort sagt byder ugen på masser af samvær, hygge og sjove aktiviteter, der giver anledning til gode snakke, ny viden, masser af grin og glade ferieminder på tværs af køn aldre og interesser.

Glæd dig f.eks. til;

 • fællessang
 • gåture
 • fodboldgolf
 • yoga og mindfulness, meditation for alle – uanset erfaring, stivhed, skader og alder
 • fitness
 • badminton
 • 7 mands fodbold i Goal Station
 • udflugter
 • spa/sauna
 • spændende kulturtur
 • foredrag på skolen
 • vinsmagning
 • vandring i lokalområdet
 • dans
 • padel tennis
 • badesø (koldt dyp)
 • kreativ

(Der tages forbehold for, at ikke alle ovenstående aktiviteter kommer i spil. Endelig program sendes til tilmeldte deltagere).

Om aftenen (og i løbet af dagen) nyder vi hinandens selskab over god mad, som ligger skolens dygtige køkkenpersonale nært på hjerte. Dagen og tempoet er tilrettelagt, så vi alle kan være med.

Der indkvarteres på enkeltværelser, medmindre du ønsker dobbeltværelse med ægtefælle eller en anden deltager. Indkvartering foregår på elevværelser, som vi låner, når efterskolens elever er på udlandstur. Der er ikke eget toilet og bad, men vi fordeler således, at man deler med så få andre som muligt.

Program for Aktiv Senioruge

Det foreløbige program for Aktiv Senior Uge offentliggøres snarest muligt. Vi tager hensyn til vejr og vind de enkelte dage. Vi glæder os til at byde velkommen til et spændende program med masser af aktiviteter (som vi holder hemmelige lidt endnu). Vi lover dog, at alle kan være med og bliver udfordret på deres niveau 🙂

Praktiske oplysninger

Pris for Aktiv Senior uge: 

3.995 kr.  (prisen dækker fuld forplejning, overnatning og aktiviteter)

 

Aktiv Senioruge i 2022:

Uge 37:

Søndag d. 11 sep. kl. 17.00 til fredag d. 16 sep. kl. 11.00
Ankomst og indkvartering: søndag fra 17.00 – 17.45
Farvel, på gensyn og udtjek: fredag fra kl. 11.00

 

Send en mail til kursus@bgi.dk hvis du vil modtage nyheder om næste Aktiv Senioruge.

 

Tilmelding:
Pladserne fordeles efter “Først-til-mølle-princip”. Vi forbeholder os retten til at aflyse ved for få tilmeldte.

OBS: Når du tilmelder dig, skal du blot skrive dit eget navn under “værge”.

Godt at vide om Camps på BGI akademiet

Hvis du overvejer at deltage i Aktiv Senioruge på BGI akademiet, er du sikkert også interesseret i at høre, hvordan oplevelsen har været for nogle af vores tidligere deltagere. Du kan møde nogle af dem her.

Hvad siger vores tidligere deltagere om Aktiv Senioruge?
En rigtig fin uge med mange gode og sjove aktiviteter. Der var en blanding for både krop og sjæl. Jeg nød de forskellige tilbud om fysisk aktivitet og også de udflugter, der var lagt ind. Der var styr på tingene. Ledelsesteamet, og personalet i øvrigt, var så imødekommende, venlige og yderst veloplagte – Tak!! Så vi kunne nyde selskabet af andre aktive seniorer. Det var skønt med overnatning på eneværelser og forplejningen var en daglig varieret fornøjelse, med et strejf af luksus. Det var en rigtig dejlig måde at være sammen på. Det kunne jeg fint vende tilbage til næste år.”
Lis Rothe, tidligere deltager på Aktiv Senioruge

 

“Det har været helt perfekt. Vi har haft det så fornøjeligt og snakket sammen på kryds og tværs.”
Jørgen Jensen, tidligere deltager på Aktiv Senioruge

 

“Jeg synes, det har været en fantastisk uge. Det har været meget positivt. Personalet favnede os alle, og køkkenet skal have topkarakter hele vejen igennem. Programmet har været meget vekslende og med et varieret udbud af aktiviteter. Jeg havde fødselsdag den ene dag, og det var så fantastisk. Køkkenet havde lavet lagkage, hvor der stod 70 år skrevet på. Jeg var glad i låget hele dagen.”
Nina Mogensen, tidligere deltager på Aktiv Senioruge
Anders Aagaard
Anders Aagaard
Leder af kursusakademiet og underviser på skilinjen

Vil du vide mere?

Vi er klar til at besvare dine spørgsmål
Telefon

75 68 10 22

Email

info@bgi.dk

Se også