BGI International Fodbold Camp

*Den tidligere AJAX camp bliver til BGI International Fodbold Camp - i samarbejde med Fodbold- og event.* Drømmer du om at træne som en professionel fodboldspiller? Vil du undervises af de dygtigste og mest dedikerede internationale fodboldtrænere - og opleve internationalt anerkendte øvelser på egen krop? SÅ er BGI International Fodbold Camp i samarbejde med Fodbold- og event lige noget for dig!

Tid og sted

04
aug

BGI International Fodbold Camp

i samarbejde med Fodbold- og event
Tilmeld

Campen varer fra søndag aften til torsdag eftermiddag og er for både drenge og piger i alderen 10-15 år.

I løbet af de 4 dage oplever du et bredt spekter af internationalt anerkendte træningsmetoder. Du vil blive undervist af dedikerede akademitrænere fra Amsterdam, der er specialiserede i at træne unge talenter på eliteniveau. Alle trænerne har været på BGI akademiet i forbindelse med vores AJAX camps.

Niveauet er derfor højt. Det tekniske niveau endnu højere og alt foregår i højt tempo. Kort sagt får du samme træning, som unge internationale talenter får hver dag.

Nogle af dine trænere vil tale engelsk. Dog vil BGI akademiets assistent-trænere tale dansk.

Du spiser og bor på skolen og får dermed et indblik i efterskolelivet på BGI akademiet.

 

Eksempel på dagsprogram:

  • 08.00-08.30: Morgenmad
  • 09.00-11.30: Træning
  • 11.30-13.30: Frokost og hvile
  • 13.30-16.00: Træning
  • 16.00-18.00: Bad og hvile på værelset
  • 18.00-18.30: Aftensmad
  • 19.00-21.00: Aftenaktiviteter (fodboldleg i Goal Station/ sociale aktiviteter)
  • 21.00: Forfriskning
  • 21.30: På værelserne
  • 22.00: Godnat

 

Praktiske oplysninger

Pris 3.395,00 DKK Prisen er inkl. tøjpakke og BGI t-shirt (orange)

Venteliste: Ved udsolgt camp, kan du tilmelde dig ventelisten ved at gennemføre tilmeldingsprocessen.

*Vi forbeholder os retten til at aflyse ved for få tilmeldte*

Tilmelding sker øverst på siden. 

Se “godt at vide om camps på BGI akademiet” længere nede.

Indtjekning sker mellem 18.00 og 18.45 søndag den 4. aug.

Godt at vide om Camps på BGI akademiet

Inden du sender din søn eller datter afsted på camp, har du måske nogle spørgsmål til camp-livet på BGI akademiet, som du gerne vil have svar på. Vores camp FAQ rummer svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål, som du som forælder måske sidder med.

Hvordan fungerer ind- og ud-tjekning?
Når I ankommer til BGI akademiet, parkerer I på parkeringspladsen og går over vejen, hvor det lille røde murstenshus ligger. Der følger i skiltene, som peger jer i retning af ind-tjekning. Ved ind-tjekning står instruktørerne klar til at byde jer velkomne og viser jer til det hus/kursusværelse, som du skal bo i.
Efter ind-tjekning er der fælles velkomst for alle deltagere og forældre i opvisningshallen.
Ud-tjekning foregår typisk med en lille forevisning på de forskellige camps, og så runder de respektive instruktører campen af.
Hvordan kontakter jeg jer, hvis der er brug for det?

En uge før campen modtager I et infobrev. Her er der altid angivet en kontaktperson og mobilnummer på denne person, som I kan få fat på, hvis der er brug for det.

Kan jeg vente imens?

Når ind-tjekning og velkomst er overstået, siger vi på gensyn til alle forældre. Du er meget velkommen til at kigge rundt på skolen, inden du kører, men du kan ikke blive og vente.

Kost - kan der tages hensyn til særlige behov?

Når du tilmelder dig til en camp, bliver du spurgt, om du har nogen form for særlige behov eller allergier, som vi skal tage hensyn til. F.eks. allergi over for mejeriprodukter, gluten osv.

Pakkeliste - hvad skal du have med?

Idrætsspecifikt træningstøj, håndklæde, badetøj, drikkedunk, sygesikringsbevis, sovepose/dyne, hovedpude, lagen og masser af godt humør 🙂

Kræver jeres camps et bestemt idrætsligt niveau?

Med mindre andet er angivet på de enkelte camps, kræver det ikke nogen forudsætninger at deltage på de forskellige camps udover en interesse for den idræt, som campen tager udgangspunkt i.

Kan jeg tilmelde mig sammen med nogen, jeg kender?

Det er muligt at tilmelde dig sammen med venner eller veninder, som du kender i forvejen hjemmefra. Hvis du ønsker at bo sammen med en eller flere, som du kender, skal du skrive det til os i rubrikken “Ønsker til værelseskammerat”, når du tilmelder dig campen.

Som udgangspunkt indkvarteres du sammen med andre fra samme camp. Der kan dog være tilfælde, hvor vi indkvarterer “på tværs” af camps, hvis der er ønske om det.

Kan jeg tilmelde mig, selvom jeg ikke kender andre på campen?

Ja! Meget gerne. Vi sammensætter træning og aktiviteter, så vi tager højde for alle niveauer og for at alle kommer til at snakke med alle og møder nye venner. Vi prioriterer fællesskabet og kammeratskabet højt fra start.

Er der instruktører tilstede om aftenen?

Dit barn er aldrig ladt alene på camp. I dagstimerne er de respektive instruktører på i forbindelse med undervisning på campen. Når undervisningen slutter, er der ligeledes instruktører på til aftenprogrammet.

Kan mit barn få fat på en instruktør/ en voksen om natten?

Der er tilknyttet en instruktør til hver bo-enhed, hvor dit barn overnatter. Når du ankommer til campen, får du vist, hvilket værelse du selv skal sove på, og hvor der sover en instruktør. Instruktøren er altid tilgængelig for spørgsmål og hjælp.

Campen er udsolgt - kan jeg skrive mig på venteliste?

Ja, det kan du godt.

Hvis campen er udsolgt, når du tilmelder dig, vil du automatisk komme på venteliste. Det fremgår i beskrivelsen på campen, hvis der er udsolgt.

Hvad er Camps og kurser - kort fortalt?

Camps og kurser er en kursusafdeling, der hører under idrætsefterskolen BGI akademiet. Efterskolen har ca. 700 elever, og Kursusafdelingens tilbud afspejler i høj grad skolens tilbud og linjer – men også en række øvrige tilbud og uger. 

Kursusafdelingen tilbyder således et væld af spændende camp- og kursus-udbud for børn, unge og voksne, der gerne vil dygtiggøre sig i deres idræt og dele deres passion, samtidig med at de har det sjovt og møder nye venner fra hele landet. Vi har stort fokus på fællesskab og kammeratskab på den enkelte camp – men også på tværs af de forskellige camps, som vi ofte afholder på samme tid i skolernes ferier.

Dine trænere på BGI International Fodbold Camp

Vi kan endnu ikke løfte sløret for trænerteamet, men vi glæder os til, at du skal møde dem. Der vil være både trænere fra Ajax Amsterdam akademi og dansktalende fodboldtrænere.

Tøjpakke

Tilmelding foregår øverst på siden.

Martin Møller Kristensen
Martin Møller Kristensen
Lærer og Kursuskoordinator

Vil du vide mere om BGI International Fodbold Camp?

Kontakt os på tlf. 75681022 (tryk 4)
Telefon

75 68 10 22

Se også