BGI akademiets Dansekompagni

BGI akademiets Dansekompagni er et udtaget dansehold for tidligere elever på BGI akademiets Gymnastikakademi. Holdet består af både piger og drenge, der brænder for dans og for at dygtiggøre sig i et fedt fællesskab med andre tidligere BGI-elever fordelt over flere forskellige årgange. Hvert år i september åbner vi for årets udtagelse. I år finder udtagelsen sted 15. SEP. KL. 19.00 – 16. SEP. KL. 13.00 på BGI akademiet

BGI akademiets Dansekompagni drager ud til diverse opvisninger ude af huset og deltager i BGI akademiets egne arrangementer som Gymnastik Galla, Dance Performance Night og Gammel elevdag. Der vil også være mulighed for at deltage i konkurrencer.

Kompagniet vil være åbent for udtagelse for alle, der har gået på Gymnastikakademiet.
For deltagelse i en hel sæson koster det 1800 kr., som inkluderer træning, tøj, opvisninger, mad og logi. Træning vil ligge én weekend om måneden fra september til februar.

Den første weekendsamling i september vil være selve udtagelsen, og den kører hele weekenden ud, så alle deltager i alle aktiviteter. Det er først når alle er sendt hjem, at holdet offentliggøres, og derved samles det endelige udtagne hold første gang til 2. weekendsamling i oktober.

Teamet bag består i år af Signe Kampseth og Mia Kristensen + gæstelærere, som offentliggøres senere.

Tidspunkt for udtagelse

Udtagelsen finder sted på BGI akademiet den 15. SEP. KL. 19.00 – 16. SEP. KL. 13.00

Se også