27. marts 2023

Fuldt hus til weekendens gymnastikopvisninger

Både Gymnastikgalla, Dance Performance Night og DGI's forårsopvisninger blev i weekenden afviklet på BGI akademiet.

En weekend med fuld smæk på gymnastik og dans er netop overstået. Torsdag aften gjaldt det vores traditionsrige Gymnastikgalla, hvor både vores eget Gymnastikakademi samt lokale og regionale foreningshold var på gulvet og give fornemme opvisninger.

Fredagen stod i dansens tegn, da vi åbnede dørene for Dance Performance Night (DPN). Her var der både workshops og et spektakulært show om aftenen, hvor en lang række dansekompagnier var med.

Lørdag og søndag var hallerne igen fulde af publikummer og gymnastikhold til DGI’s forårsopvisninger, der blev afviklet hos os. Vores elever og gymnastiklærere var med til at få stævnet til at køre som smurt.

“Det er fantastisk at vi som skole kan skabe så gode rammer og få sådanne fede arrangementer på benene med kæmpe succes”, siger leder af Gymnastikakademiet, Jan Tilsted, om weekendens arrangementer, hvor vi estimerer, at mere end 10.000 mennesker lagde vejen forbi.

Allerede på torsdag gælder det næste opvisning for både Sports- og Gymnastikakademiet. Det er i Forum Horsens, hvor tidligere elever kan købe billetter ved at sende en mail til info@bgi.dk, hvor du skriver hvilken årgang, du var en del af. Billetten koster 50 kr. pr. stk. og skal afhentes fysisk i vores administration. Bemærk, at billetterne kun er gyldige for indgang i tidsrummet 12.35 og 13.00. Vi har begrænset antal, og billetterne sælges efter først-til-mølle princippet.

 

Husk, at vores fotograf Jacob Almtoft har taget en masse flotte billeder fra Gymnastikgalla og DPN. De er tilgængelige på vores Facebook her.

Se også