21. december 2023

Besøg os til Efterskolernes aften d. 10. jan.

Ses vi til Efterskolernes aften i januar 2024? Onsdag den 10. januar byder vi inden for til Efterskolernes aften på BGI akademiet. Aftenen er perfekt for dig, der overvejer efterskole, og som gerne vil mærke vores efterskolestemning helt tæt på. I løbet af aftenen kan du tale med både elever, lærere og høre mere om skolen ved leder, Helle Vestergaard.

Efterskolernes aften på BGI akademiet foregår onsdag den 10. januar 2024 kl. 18.00-21.00. Aftenens program er sammensat, så der er rig mulighed for at få et indblik i dagligdagen og livet på BGI akademiet.

Aftenen indledes med gymnastikforevisning kl. 18.00. Herefter er der rundvisning med vores elever og mulighed for at få en snak med nogle af vores lærere om undervisningen, og et år på vores efterskole.

Kl. 19.15 er der oplæg i vores foredragssal med leder Helle Vestergaard, der blandt andet fortæller om skolens værdier og grundholdninger.

Vi har naturligvis åbent i hele tidsrummet mellem kl. 18.00-21.00, men det mest optimale er at komme fra begyndelsen.

Vi ser frem til, at du kigger forbi og glæder os til at møde dig og din familie! 🧡

Vil du hellere besøge os en anden dag?

Du kan også besøge os på en af vores andre Besøgsdage

Vi har planlagt en række besøgsdage hen over året, hvor du og din familie kan komme på besøg og blive vist rundt af elever og høre oplæg om skolen ved Helle Vestergaard.

Se alle Besøgsdage

Se også