13. marts 2023

Kontorelev søges

Kunne du tænke dig et spændende uddannelsesforløb i administrationen på en af Danmarks største efterskoler, hvor få dage er ens? Er du udadvendt, serviceminded - og vild med tal og økonomi? Så læs videre her, for måske er det netop dig, vi søger.

Kontorelev til administrationen på efterskolen BGI akademiet

Som kontorelev i BGI akademiets administration bliver du en vigtig del af vores team. Vi tilbyder et attraktivt uddannelsesforløb med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. I løbet af de 2 års praktiktid er du i skole 6-10 uger på Learnmark i Horsens, hvor du afslutter med at skrive en fagprøve.
Vi vægter det gode arbejdsmiljø højt og du får skrivebord blandt 5 dygtige kolleger i et åbent kontorfælleskab. Hver dag har vi kontakt med blandt andet vores skønne efterskoleelever, lærere og andre kolleger, der kigger forbi. Det kræver derfor, at du er parat til at yde service af høj kvalitet og medbringer smilet på arbejde hver dag.

 

Dine arbejdsopgaver

…er mange, og du bliver involveret i alle de administrative arbejdsgange i forbindelse med vores elever på skolen – fra indmeldelse til afslutning af skoleår fx:

 • Telefon- og mailbetjening af nuværende, tidligere og kommende elever og forældre.
 • At hjælpe elever (med skoleskema, breve, pakker og meget andet)
 • Diverse administrative opgaver som fx timeregnskaber, forældrebreve, indberetninger til offentligemyndigheder, oprettelse af nye brugere i diverse it-systemer og meget mere.
 • Økonomifunktion, herunder bogføring, budgetopfølgning, årsregnskab, fakturering og opkrævning afskolepenge.

Din arbejdstid er som udgangspunkt fra kl. 8:00 – 15:45 (fredag dog kortere). Ved arrangementer og lignende kan der være andre arbejdstider.

Vi forventer, at du:

 • har bestået EUX, EUD (målrettet mod kontor), HHX eller har andre relevante kompetencer.
 • er fortrolig med Office programmerne og specielt Excel.
 • udviser initiativ og nysgerrighed
 • er i stand til at arbejde struktureret og effektivt med fokus på detalje og præcision – også i en travlhverdag med mange forstyrrelser og ”bolde i luften”
 • udviser modenhed og er klar på at tage ansvar for egne opgaver
 • har en positiv tilgang til dit arbejde og din omverden.
 • har lyst til en arbejdsplads hvor vi arbejder med mange forskellige mennesker

Kan du se dig selv som kontorelev i BGI akademiets administration?
Så send os din ansøgning, dit CV og relevante bilag i ÉN samlet pdf-fil til job@bgi.dk senest den 13. april 2023. Vi holder samtaler den 27. april 2023. Forventet ansættelsesstart er den 15. september 2023. Løn følger HK’s takster på det statslige område.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skolens administrative leder Tina Buhl, på tlf. 4214 7488 eller elevansvarlig Maria Grønnegaard på tlf. 60109584.

Se også