20. december 2023

Juleafslutning med opvisninger – Glædelig jul og godt nytår

Det første halve år er allerede gået for årgang 23/24. Traditionen tro blev det afsluttet med opvisninger fra både Sports- og Gymnastikakademiet til årets juleafslutning med forældre og søskende.

Opvisningerne, der blev givet til juleafslutningen, er ikke færdigudviklede, men de giver et godt indblik i, hvad forårets shows rundt omkring i landet kommer til at indeholde.

Temaet for sportsakademiets opvisning er ”life” og Gymnastikakademiets er ”Ragnarok”. Sportsakademiets omdrejningspunkt er livet. Serierne tager udgangspunkt i forskellige perioder, faser eller stemninger i livet, godt understreget af musikken som hele vejen igennem indeholder ”life” i titlerne.

Gymnastikakademiets ”Ragnarok” spiller godt sammen med BGI. Navnene på alle elevhusene har navne efter nordisk mytologi. Derfor håber vi også, at det udover selve gymnastikken vil give eleverne en større nysgerrighed omkring de forskellige historier, der knytter sig til deres hus og opvisningens historie. Uden at afsløre hele opvisningen, skal I ikke være bange for, at det ender i et stort ragnarok. Der skal nok blive masser af forskellige stemninger, både det dystre og det glade.

Glæd dig til at opleve stemningen og de to flotte opvisninger, når vi drager ud i landet. Vi offentliggør datoerne snarest muligt på vores website.

Her fra BGI akademiet ønsker vi jer alle en dejlig jul og et godt nytår. Vi glæder os til at vende stærkt tilbage i 2024.

Historier fra det sidste halve år - læs BGI magasinet her

Nyt BGI Magasin

I forbindelse med juleafslutningen og afslutningen af det første halve år, har vi også udgivet et nyt BGI Magasin, hvor du kan læse historier fra det sidste halve år.

Her fra BGI akademiet ønsker vi jer alle en dejlig jul og et godt nytår. Vi glæder os til at vende stærkt tilbage i 2024.

Læs BGI magasinet #2, 2023

Se også