06. februar 2024

Jobbank: Drømmer du om en lærerstilling på BGI akademiet?

Er du klar til at tage springet ind i en spændende efterskolehverdag, hvor du kombinerer dine undervisningsevner inden for idræt, boglige eller kreative fag? Og drømmer du om at blive efterskolelærer på en stor skole med masser af muligheder – for både dig som lærer og for de elever, der tilbringer deres år her? Så er det nu, du skal sende din ansøgning til vores jobbank, så du kan komme forrest i køen til den næste ledige lærerstilling, der passer til dig.

BGI akademiet er en af landets største og mest mangfoldige efterskoler. Vi åbner nu vores jobbank for dig, der ønsker at blive en del af vores spændende undervisningsmiljø. Med ca. 700 elever fordelt på vores hovedadresse på Gramvej og vores afdeling på Efterskolen Hjarnø er vores skole et pulserende fællesskab for læring, leg, kreativitet og personlig udvikling.

Til august begynder et nyt skoleår. I den forbindelse opstår der ofte nye muligheder i vores lærerteam. Nogle skal på barsel, andre tager orlov og andre igen søger nye udfordringer.

“ ”Når vi står med en ledig lærerstilling, kigger vi som det første i vores jobbank. Hvis vi finder den rette kandidat her, er der ingen grund til at lede andre steder.” ”
Helle Vestergaard, leder af BGI akademiet
Helle Vestergaard

Fortæl os om dig, dine interesser og kompetencer

I din ansøgning er det vigtigt, at du fortæller os om dig selv, din motivation for efterskolelivet og ikke mindst, hvilke kompetencer, du besidder – det gælder både de idrætslige og de boglige fag. Der er mange muligheder, da fagene kan kombineres. Hvis du har undervisningskompetencer i flere fag, øges sandsynligheden for, at en af vores kommende stillinger matcher din profil. Og hvem ved, måske kan en af dine øvrige (fritids)interesser kombineres til eksisterende eller nye valgfag. Det er ikke et krav, at du er uddannet lærer for at få tilbudt en fast (fuldtids)stilling hos os.

Fællesskab, frihed og fantastiske rammer

Du bliver en del af det hold, der skaber hverdagen for vores efterskoleelever. I undervisningen og i den frie tid. Vi har topmoderne faciliteter, hvilket giver et væld af muligheder for din undervisning. Du kommer tæt på både elever og kollegaer i mange sammenhænge. Du skal, udover det faglige og idrætslige, også̊ være forberedt på at engagere dig i elevernes drømme, glæder og bekymringer. Et efterskoleår byder på alle facetter.

Tonen på BGI akademiet er uformel. Vi favner mangfoldigheden, og vi opfordrer dig derfor til at sende en ansøgning, uanset hvilken faglig og personlig baggrund du har. Vores kollegaer kommer med vidt forskellige kompetencer, hvilket skaber et livsbekræftende og jantelovsfornægtende fællesskab med plads til alle.

Ansøg nu

Kan du se dig selv som efterskolelærer på BGI? Så send CV og ansøgning i én samlet fil til jobbank@bgi.dk senest den 1. april 2024. Så er dine chancer for at blive indkaldt til samtale størst. Vi afholder samtaler i løbet af foråret. Du er velkommen til at sende din ansøgning helt frem til den 1. juli. Vi opbevarer alle ansøgninger frem til 1. oktober i jobbanken. Ansættelse sker efter overenskomst mellem LC og Finansministeriet.

Ved eventuelle spørgsmål kan BGI akademiets leder, Helle Vestergaard, kontaktes på tlf. 42147480.

Du er også velkommen til at besøge skolen på en af vores besøgsdage. Ønsker du at deltage på en af besøgsdagene, beder vi dig kontakte vores administration på tlf. 75681022 eller mail info@bgi.dk.

Du kan læse mere om vores efterskole her på websitet og www.efterskolenhjarnoe.dk samt finde os på Facebook og Instagram, hvor du kan se meget mere af vores hverdag.

Se også