05. september 2021

DGI Verdensholdet holdt forpremiere på BGI

Tak for en fantastisk forpremiere på DGI Verdensholdets show

I foråret fandt udtagelsen til DGI’s 13. Verdenshold sted på BGI akademiet, og siden offentliggørelsen af det nye hold, som blandt andre tæller to BGI-ansatte, har holdet brugt BGI akademiet som deres danske base. Her har gymnasterne og personalet forberedt den kommende turné og udviklet showet QUA, som skildrer en levende fortælling om livet, hvor vi alle skal finde vores egen vej. 

Her på matriklen havde vi onsdag aften fornøjelsen af at opleve en flot forpremiere på showet i en propfyldt opvisningshal inden holdet drager ud på den stort anlagte tour, som officielt begynder Haderslev i dag. 

Umiddelbart efter showet fangede vi Astrid Nørgaard og Oliver Toft Lienhøft, som begge var ansat på BGI akademiet inden Verdensholdets forberedelser for alvor gik i gang.

 

“Det var fantastisk endelig at komme i gang. Det var fuldstændig surrealistisk at gå på gulvet, og nerverne sad også helt oppe i halsen. Nu glæder jeg mig bare til resten af vores shows”, siger Astrid.

 

For Oliver var der også tale om lidt af en forløsning, da han onsdag aften gik den første indmarch med holdet:

 

“Jeg har det helt vildt nu. Jeg har drømt om dette øjeblik siden jeg var ti år gammel, så det var lidt af en forløsning her til aften. Der er ikke meget, der kan måle sig med den oplevelse, vi fik her til aften. Og publikum var fantastisk. Jeg var faktisk ved at få tårer i øjnene flere gange, fordi det var så vild en stemning”

 

Her på efterskolen glæder vi os over samarbejdet med DGI og Verdensholdet, og vi ønsker gymnasterne og hele team-staben held og lykke på deres kommende rejse. Vi glæder os til at se hele teamet til foråret, når holdet vender hjem efter verdensturnéen. 

 

Der ligger flere billeder fra forpremieren på DGI Verdensholdets Facebook her.

Fotograf: Vibeke Green