30. august 2023

Boglige camps på BGI; Læringscamps i samarbejde med Din Camp

Engelsk, dansk, matematisk og kodning. Læringscamp og Makercamp. Der er nye camps at finde i camp-programmet for uge 42 på BGI akademiet. Som altid er fællesskabet og det trygge læringsmiljø i fokus men denne gang, er det ikke (kun) idræt, der er hovedfokus. De boglige fag er i front – i et sjovt fagligt boost, der indbyder til både leg og læring i alle tænkelige bevægelsesformer. De nye camps er resultatet af et udvidet samarbejde med Din Camp - de arrangeres og afvikles af Din Camp og afholdes i BGI akademiets faciliteter.

Et sjovt fagligt boost – fordi alle lærer forskelligt

De boglige fag vægtes højt på BGI akademiet. Det er derfor også med stor glæde, at vi har indgået samarbejdet om de nye camps, der har fokus på både fællesskab, bevægelse OG de boglige fag. Camps, der på mange måder afspejler efterskolelivet i det perfekte mix af hjernegymnastik og aktive oplevelser i et trygt fællesskab sammen med andre.

“ BGI akademiet er en efterskole, hvor den boglige undervisning har en central placering sammen med efterskolelivet og den idrætslige undervisning. Eleverne bliver en del af et læringsrum, hvor vi øver os hver eneste dag - også i at fejle, da det er en af kilderne til læring. Det at øve sig og lære har gode kår i tætte fællesskaber, hvor man kender hinanden også uden for klasseværelset. Vores elever udvikler sig gennem et år på efterskole, så de er klar til at gå videre på en ungdomsuddannelse. Vi er meget glade for det nye samarbejde, der forenes rigtig fint i vores fælles værdier og ønske om at give gode oplevelser til børn og unge – også med den boglige undervisning i centrum ”
Helle Vestergaard, leder af BGI akademiet
Helle Vestergaard

Også Din Camp ser frem til at kunne udvide samarbejdet;

Hos Din Camp har vi en klar ambition om at skabe stærke og tætte relationer til vores samarbejdspartnere. BGI akademiet har udviklet sig til at være en rigtig stærk partner i målet for at skabe gode oplevelser for børn, unge og familier, så vi er stolte over, at vi sammen bygger oven på den gode relation der er skabt, og nu udvider med endnu flere tilbud sammen.

Siger Jonas Herlev, Partner og Adm. direktør hos Din Camp, og fortsætter

“ Med BGI’s mange muligheder har vi haft mulighed for at tænke camps på en ny måde, og vi er sikre på, at den energi der kan skabes ved både at afholde LæringsCamp, MakerCamp og GirlpowerCamp på én lokation, bliver rigtig fedt. Vi ser meget frem til at bygge videre på samarbejdet, og vi er sikre på, at vi kommer til at skabe mange gode oplevelser sammen for både børn, unge og familier. ”
Jonas Herlev, Partner og Adm. direktør hos Din Camp

Her på BGI akademiet glæder vi os til samarbejdet. Der er allerede nu åbent for tilmeldinger. Du kan læse mere om de nye camps i samarbejdet her.

Udover Læringscamp og Makercamp samarbejder vi også med Din Camp om campen ”Girlpowercamp” for piger mellem 11 og 15 år. Du kan læse mere om ”Girlpowercamp” her.

Om Undervisning på BGI akademiet

Bogfagene fylder en del på BGI akademiet, fordi vi prioriterer dem højt. Du har også mulighed for at få en international eksamen det år, du går på BGI akademiet. Ved at vælge vores internationale linje, får du mange af dine boglige fag på engelsk, og du går i skole en uge i Cambridge, hvor vi tager på studietur.

Som et led i vores internationale profil er vi også en del af European Parliament Ambassador School programme. Ligeledes har vi Goethe tysk blandt vores valgfag.

Udover de obligatoriske fag, har vi en lang række valgfag.

Læringscamp, Makercamp og Girlpowercamp

Udover Læringscamp og Makercamp samarbejder vi også med Din Camp om campen ”Girlpowercamp” for piger mellem 11 og 15 år. Du kan læse mere om ”Girlpowercamp” her.

Læs om Din Camp GirlPower Camp på BGI akademiet

Se også