Danse-/rytmeNØRD

Er du meldt ind på rytme- eller danselinjen og tænker, at du gerne vil have mere end 4,5 timers træning om ugen? Og kan du slet ikke kan få nok af teknik og fysisk træning, så læs videre her! Dette valgfag er tiltænkt dig, som gerne vil noget mere med gymnastik og dans. Vi vil arbejde med forskellige former for teknik inden for både gymnastik og dans, således du kan blive den bedst alsidige bevæger. Derudover vil der også være max sved på panden til hver træning, da vi ønsker, at gøre jer både stærke og tekniske dygtige. Dette er et supplement til din normale træning på BGI. Vi skal ikke arbejde med koreografier, som I gør på linjerne, men vi har tiden til at tage et spadestik dybere ned og arbejde endnu mere med detaljer

Målet med valgfaget DanseNØRD er at dygtiggøre dansere og rytmepiger. De skal ikke lave koreografier i timerne, men får tiden og roen til at dygtiggøre sig indenfor teknik i forskellige stilarter. Vi kommer til at arbejde med følgende genrer, som står beskrevet nedenunder, da det giver både gymnasterne og danserne de bedst mulige grundsten til at blive alsidigt dygtige.

Jazz, spring over gulv, moderne, impro, house og hip hop.

Vi tager et ekstra spadestik dybere ned i alle genrerne og nørder detaljerne ved mange gentagelser.

Vi slutter alle træningspas af med fysisk træning. Eleverne skal igennem fysisk træning for at blive stærkere og mere eksplosive både som dansere og som gymnaster. Under den fysiske træning arbejder vi med udholdenhed og styrke igennem en afsætsekvens og fysisk træning bl.a. Tabata.

Slutmålet for valgfaget er, at danserne og rytmepigerne er bliver mere alsidig dygtige indenfor både street og klassisk samt at deres kroppe bliver stærke og de kommer i god form.

Se også