27. april 2023

Vi søger to nye pedeller

Efterskolen BGI akademiet søger pedeller med tiltrædelse 1. august 2023

Kan du se dig selv som pedel på en efterskole? Vi søger nemlig to pedeller med forskellige profiler til at blive en del af vores serviceteam på BGI akademiet og Livsstilsefterskolen Hjarnø.

Følgende profiler søges:

Du har en eller anden form for håndværksmæssig baggrund, der betyder, at du kan udføre håndværksmæssige opgaver og deltage i vedligeholdelsen af vores skoler.

eller

Du har en baggrund, der betyder, at du kan sørge for, at vores store areal altid fremstår pænt. Det indebærer pasning af de grønne områder, og at de indendørs områder altid er præsentable med blomster mv. Denne stilling kombineres med, at du i samarbejde med lærerne har ansvaret for elevernes rengøring af de fælles områder.

I begge stillinger vil disse opgaver forekomme:

  • Vi har jævnligt store arrangementer, og i den forbindelse er der altid forskellige klargøringsopgaver. Det kan være opstilling af stole og borde samt sørge for, at vi har en pæn skole og at flaget er hejst.
  • Vedligeholdelse af vores spabade
  • Maleropgaver
  • Mange forskellige forefaldende opgaver
  • Oplæring og samarbejde med vores serviceteam, som er elever fra seneste årgang

Søger du én af stillingerne forventer vi, at du har lyst til en hverdag, hvor der er et væld af forskelligartede opgaver. Det kræver, at du er fleksibel og omstillingsparat, og at du har mod til at prøve mange nye opgaver. Det er en forudsætning, at du er god til at samarbejde med dine kolleger.

Skriftlig ansøgning skal sendes senest den 15. maj 2023 til BGI akademiet, Gramvej 3, 8783 Hornsyld – gerne på mail til job@bgi.dk  – bemærk, at ansøgning og evt. bilag skal sendes i én samlet fil.

Vi holder ansættelsessamtaler i uge 21, og tiltrædelse sker pr. 1. august.

Spørgsmål kan rettes til ledende pedel Uffe Nielsen på tlf. 2033 2210.

BGI akademiet er en efterskole beliggende på Juelsmindehalvøen og med en afdeling på Hjarnø. Vi har 750 elever, der har et væld af forskellige idrætslinjer eller på anden måde arbejder med bevægelse. Eleverne går i 8., 9. eller 10. klasse. Camps og Kurser er også en del af vores aktiviteter. Vi har gode faciliteter. Skolen er røgfri. For yderligere information se vores hjemmeside www.bgiakademiet.dk eller www.livsstilsefterskolenhjarnoe.dk

 

 

 

 

 

 

 

Se også