01. februar 2024

Jobopslag: Kok, cater eller ernæringsassistent søges

Er du kok, cater eller ernæringsassistent? Og overvejer du, at du skal ske noget nyt i dit arbejdsliv? Så læs videre her. Lige nu har vi en spændende stilling ledig i vores køkkenteam.

En af vores kollegaer har søgt nye udfordringer. Vi søger derfor nu en kok, cater eller ernæringsassistent til en fast stilling på 37 timer om ugen.

Der er fart over feltet i hverdagen, så vores kommende kollega skal kunne bevare overblikket og trives med at have mange bolde i luften.

Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag, hvor du vil indgå i den daglige tilberedelse af mad til omkring 700 efterskoleelever og 120 ansatte.

Vi arbejder i en turnus, så du kommer til at veksle mellem kold, varm, bager, specialkost og grønt samt deltage i aften-, dag- og weekendvagter. Yderligere har vi en stor kursusafdeling, som også skal serviceres med måltider.

Efterskoleeleverne deltager i køkkenarbejdet, så jobbet vil også indeholde instruktion/igangsætning.

Køkkenet har opnået bronzemærket i økologi, og vi arbejder aktivt med at gøre vores køkken mere grønt og klimavenligt. Derfor skal du have lyst til at lave sund mad med omtanke for miljøet.

Vi er et team bestående af engagerede kolleger, der værner om den gode stemning, bakker hinanden op og holder humøret højt.

Vi forventer, at du har relevant uddannelse, er initiativrig, kan arbejde selvstændigt og er i besiddelse af godt humør og gode samarbejdsevner.

Ansøgning senest den 26. feb. kl. 12

Send en skriftlig ansøgning senest den 26. februar 2024 kl. 12 til BGI akademiet, Gramvej 3, 8783 Hornsyld – gerne på mail til job@bgi.dk – bemærk, at ansøgning og evt. bilag skal sendes i én samlet fil.

Vi holder ansættelsessamtaler den 28. februar om aftenen og tiltrædelse sker så snart det er muligt og senest pr. 1. april 2024.

Spørgsmål kan rettes til køkkenchef Mette Hyldgaard på tlf. 60109603.

BGI akademiet er en efterskole beliggende på Juelsmindehalvøen og med en afdeling på Hjarnø. Vi har mere end 700 elever og vores profil er studieforberedende undervisning i de boglige fag, samt mange forskellige idrætslinjer. Vi har gode faciliteter, bl.a. nyt stort køkken. Skolen er røgfri. Du kan læse meget mere om BGI akademiet her på websitet.

Se også