16. marts 2023

Vil du arbejde på BGI akademiet? Send din ansøgning til vores jobbank og kom forrest i jobkøen.

Drømmer du om at få en hverdag med et job som efterskolelærer, og kunne du tænke dig at kombinere dine undervisningsevner indenfor idræt, boglige eller kreative fag?

 

Så er det nu, du skal smide os en ansøgning!
Med 678 elever på hovedadressen på Gramvej og 72 elever på Livsstilsefterskolen Hjarnø er BGI akademiet én af landets største og mest mangfoldige efterskoler. Vi ved, at vi skal bruge nye medarbejdere til skolestart i august, og derudover opstår der ofte spontane jobmuligheder, når vi har ansatte, der smutter på barsel, tager orlov eller finder nye
udfordringer andetsteds.

Vi åbner nu vores jobbank til ansøgere, der er interesserede i eventuelle ledige jobs pr. 1.8. 2023.

“ Når vi står med en ledig lærerstilling, kigger vi som det første i vores jobbank. Hvis vi finder den rette kandidat her, er der ingen grund til at lede andre steder. ”
Helle Vestergaard, leder på BGI akademiet
Helle Vestergaard

Fortæl os om dig og dine kompetencer

I din ansøgning er det vigtigt, at du fortæller os om dig selv, din motivation for efterskolelivet og ikke mindst, hvilke kompetencer, du besidder – det gælder både de idrætslige og de boglige fag. Der er mange muligheder, da fagene kan kombineres. Hvis du har undervisningskompetencer i flere fag, øges sandsynligheden for, at én af vores kommende stillinger matcher din profil.

Det er ikke et krav, at du er uddannet lærer for at få tilbudt en fast (fuldtids)stilling hos os.

 

Fællesskab, frihed og fantastiske rammer

Du har mulighed for at blive en del af det hold, der skal skabe hverdagen for vores efterskoleelever. Vi har topmoderne faciliteter, hvilket giver et væld af muligheder for din undervisning. Du vil komme tæt på både elever og kollegaer i mange sammenhænge. Du skal, udover det faglige og idrætslige, også være forberedt på at engagere dig i elevernes drømme, glæder og bekymringer.

Tonen på BGI akademiet er uformel. Vi favner mangfoldigheden, og vi opfordrer dig derfor til at sende en ansøgning, uanset hvilken faglig og personlig baggrund du har. Vores kolleger kommer med vidt forskellige kompetencer, hvilket skaber livsbekræftende og jantelovsfornægtende vibes.

 

Ansøg nu

Tøv ikke med at ansøge, hvis du kan se dig selv som efterskolelærer. CV og ansøgning bedes sendt i én samlet fil til job@bgi.dk senest den 1. april 2023. Så er dine chancer for at blive indkaldt til samtale størst. Vi afholder samtaler i løbet af foråret. Du er velkommen til at sende din ansøgning helt frem til den 1. juli, og vi vil opbevare alle ansøgninger frem til 1. oktober i jobbanken.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem LC og Finansministeriet.

Ved eventuelle spørgsmål kan BGI akademiets leder, Helle Vestergaard, kontaktes på tlf. 42147480.
Du kan desuden læse mere om vores efterskole her på websitet
og www.livsstilsefterskolenhjarnoe.dk samt finde os på Facebook og Instagram, hvor du kan se meget mere om vores hverdag.

 

Se også