17. februar 2023

Gymnastikgalla og Dance Performance Night

BGI akademiet inviterer torsdag den 23. marts og fredag den 24. marts til Gymnastikgalla og Dance Performance Night.

Der er lagt op til to aftener fyldt med det bedste inden for dansk gymnastik og dans. Vi har sammensat et varieret program, hvor både efterskoler, rep-hold og foreningshold laver opvisninger.

Camilla Siggard Tolstrup, der er danselærer på BGI akademiet, er også ansvarlig for en stor del af afviklingen og forberedelserne til Gymnastikgallaen – og spørger man hende, kan man som publikum godt skrue forventningerne op:

“ Ved årets Gymnastikgalla kan publikum forvente en eksklusiv begivenhed, hvor vi transformerer opvisningshallen til en professionel scene med lækkert lys og gulv. Det bliver en fryd for øjet, og i år er det et spændende og ikke mindst mangfoldigt program, vi har sammensat. ”
Camilla Siggard Tolstrup, danselærer
Camilla Siggaard Tolstrup

Udover BGI akademiets nuværende Gymnastikakademi, kan man blandt andet opleve BGI’s Dansekompagni, som består af tidligere efterskoleelever fra Gymnastikakademiet. Teamet bag dansekompagniet, der blev etableret i 2020, er Camilla og Andrea Kjær, der til daglig underviser hos Planum Studios i Aarhus.

I forrige weekend deltog dansekompagniet i Danmark Danser, som er en mangfoldig danseturnering, hvor alle stilarter er tilladte. Ved årets udgave af Danmark Danser, som blev afviklet i Skødstrup Idræts- og Kulturcenter fik BGI’s dansekompagni en flot tredjeplads i sølvpuljen, så man kan roligt sige, at holdet er i topform inden Gymnastikgallen og Dance Performance Night, hvor de også deltager.

Det foreløbige program for vores Gymnastikgalla kan ses her her, hvor vi også løbende opdaterer med eventuelle tilføjelser til lineuppet. Billetter koster 50 kr., og kan bookes via linket eller købes i døren.

Dance Performance Night  den 24. marts er et arrangement for dansere på diverse efterskoler, højskoler, danseskoler m.m, der mødes for at have workshops sammen, lave show for hinanden og hylde dansen.
Der vil være workshops med professionelle dansere om eftermiddagen og et lækkert danseshow om aftenen med forskellige dansehold.
Workshops og showet er for ALLE. Hvis man ikke er inviteret til at skulle på gulvet, har man mulighed for at købe sig et armbånd ved indgangen. Pris for 2 x workshops og show er kun 60 kr.
Programmet for DPN ser sådan ud:
16.00 Velkomst
16.30-17:30 Workshop 1
17.45-18:45 Workshop 2
18.45-19:20 Løbende spisning (kun for inviterede skoler)
19.30-22:00 DPN show

Se også