Tør du udfordre
dig selv?

Lifeskills

Glæd dig til at opfatte fejl og modgang som noget positivt; som en chance for at lære noget, udvikle dig, tænke kreativt, rykke dig fremad og opdage nye muligheder. Både i din idræt, dine skolefag og i dit forhold til venner, veninder, kæreste og familie. Og dig selv. Lifeskills er en kombilinje for piger, som bl.a. mixer mentaltræning og psykologi, kommunikation og tryghed på sociale medier – med fordybelsessamtaler i naturen, kropspleje, spa, sauna og massage.
Du skal acceptere marketing-cookies for at se dette indhold. Klik her for at ændre dine cookie-valg.
“ Jeg har lært at tænke mere positivt. Nu kan jeg se mig selv i spejlet og synes, at jeg er god nok, og tage imod komplimenter. Jeg har lært at tro mere på mig selv. ”
Emma, tidligere elev på lifeskillslinjen
Emma

Vores hverdag

Selv om vi ikke har mødt dig endnu, vover vi en påstand: Du passer allerede perfekt til lifeskills-linjen.
$slideimage['alt']
$slideimage['alt']
$slideimage['alt']
$slideimage['alt']
Joan Jørgensen

Joan Jørgensen

Lærer

Fem facts og fordele ved Lifeskills:

  • arbejd med dig selv og få mere selvværd
  • bliv bedre til at hvile i dig selv og være glad for din krop
  • skab og udstrål tillid til andre
  • lær at rumme de svære følelser
  • bliv bedre til at stå fast på dine grænser

Gå på Lifeskills, og gør plads til din indre gode ”heks” …

… altså hende, som får dig til stå ved dine grænser og sige fra – mens hun styrker dit selvværd, dit mod og din selvindsigt. Hende, som bremser pigefnidder i optrækket og skaber gode venskaber i stedet.

LIFESKILLS er pigelinjen for dig, som vil … føle dig god nok. Klare dig godt til eksamen – selv om du er nervøs. Blive toptjekket til at planlægge din tid (idræt, skole, fritid). Finde ud af, hvad der driver dig. Blive skarp til at kommunikere. Finde ud af, hvad der gør dig glad, og hvor du har det svært. Have tjek på de følelser, som fylder dig – uden at de får magten.

Lifeskills giver dig masser af brugbar teori og praktiske øvelser – samt mindfulness, massage, spa, sauna, kropspleje, yoga, tal-og-tænk-gåture i naturen, åndedrætsøvelser og meget mere.

Oplev fordelene og friheden ved Lifeskills, og tilmeld dig. Hér vælger du også den anden linje, du tager samtidig – da Lifeskills er en kombilinje (dvs. mere variation og flere venner).

Er lifeskills på BGI noget for dig?

Hvis du vælger lifeskills, får du muligheden for at arbejde med dig selv og få mere selvværd. Herunder kan du få svar på spørgsmål omkring lifeskills-linjen på BGI.
Hvilke andre linjer kan lifeskills kombineres med?

Lifeskills kan kombineres med spring, rytme, håndbold, fitness, fodbold eller dans.

FØLG BGI-LIVET PÅ INSTAGRAM

Mærk stemningen, og lær os at kende på vores hovedkonto @bgiakademiet og på egen Instagram-profil @bgilifeskills
BGI-elever med confetti

Se også